USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

ДТП на двох мостах у Луцьку: патрульні склали адмінматеріали на відповідальних осіб за стан дорожнього покриття

10 Січня 2024 16:53
У суботу, 6 січня, на двох шляхопроводах обласного центру одна за одною трапилися одразу по декілька автопригод. На місці патрульні регулювали рух та складали адмінматеріали на водіїв.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Також були складені акти обстеження вулично-шляхової мережі. Їх передали до відділу безпеки дорожнього руху.

Читати ще: Патрульні повідомили деталі масштабної ДТП на Рівненській у Луцьку

Згідно з матеріалами, патрульні склали 9 протоколів на відповідальних за стан дорожнього покриття осіб за ч. 4 ст. 140 КУпАП: порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт, що спричинили створення аварійної обстановки або пошкодження транспортних засобів.

Нагадаємо, ввечері 6 січня на шляхопроводі, що на межі проспектів Соборності та Перемоги в Луцьку, одна за одною трапилися одразу кілька дорожньо-транспортних пригод.

Ще одна аварія приблизно у той же час сталася на мосту на вулиці Рівненській. Там зіткнулися 10 легковиків та 1 маршрутне таксі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Параграф Показати IP 10 Січня 2024 17:28
Нє, не 9 протоколів тре скласти, а цілих 10 ! Десятий протокол про притягнення до адмінвідповідальності дірєктора ЖКГ за перевернутий державний прапор на робочому столі ! Бо з того отакий безпорядок і починається !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus