USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДТП та вандалізм: як програма «Безпечне місто» у Луцьку допомагає виявити порушників

25 Січня 2023 17:00
В обласному центрі Волині за час роботи програми «Безпечне місто» до департаменту муніципальної варти було майже чотири тисячі запитів щодо отримання відеозаписів.

Про це йшлося під час засідання сесії Луцької міської ради.

«За час, поки працює програма «Безпечне місто», у нас було 3800 запитів від правоохоронців щодо отримання відеозаписів тих чи тих подій. Від адвокатів таких записів було більш як 300. Зазвичай це ДТП, багато запитів стосуються автопригод, коли нетверезий водій наїхав на пішоходів», – поінформувала керівниця департаменту муніципальної варти Юлія Чіпак.

Також вона розповіла, що завдяки програмі «Безпечне місто» вдається виявляти недобросовісних громадян, які вчиняють незрозумілі дії у парку, коли, наприклад, ламають елементи благоустрою або викидають їх у канал. За 2021 рік виявили 40 таких порушників.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Така правда Показати IP 25 Січня 2023 19:57
За парк це зрозуміло , а коли підпали , крадіжки , дтп , розбій , то тут вони безсилі , і нічого не бачать , приходиться слідчим бігати , просити відео з приватних відеокамер .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus