USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ДТП в Росії загинули четверо українців

16 Вересня 2018 07:00
У результаті ДТП у Ленінградській області Росії загинули четверо громадян України, ще один був госпіталізований.

Про це повідомила прес-секретар МЗС України Мар'яна Беца в Twitter в суботу, 15 вересня, передає «Слово і Діло».

За даними російських правоохоронців, аварія сталася в ніч на суботу, 15 вересня. Мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter із українськими номерами (Закарпатська область) зіткнувся із вантажівкою DAF. Загинув водій і троє пасажирів: 49-річний чоловік та дві молоді жінки. Ще один пасажир - 20-річний хлопець - вижив, але отримав травми і перебуває в лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Таня Строцюк Показати IP 16 Вересня 2018 07:56
Це були запроданці! Справжній українець туди ні ногою!
Пррооо Показати IP 16 Вересня 2018 10:09
А ти я бачу тут добре заробляєш. Чи на шиї в батьків багатеньких
Ірина до Таня Показати IP 16 Вересня 2018 11:40
Людям треба сім'ї годувати,і повір,ніхто з власної волі не їде,ні в Росію,ні в Польщу,ні ще будь-куди.А радіти горю інших людей-низько...
Олександр Показати IP 16 Вересня 2018 13:02
Безсумніву шкода молодих хлопців що загинули.. І мої співчуття родинам загиблих.. Бо сам, не так давно пережив загибель власного сина в АТО.. Але коли молоді боєздатні хлопці призовного віку котрі давали присягу(а більшість мабуть проходила службу в ЗСУ)на вірність Батьківщині, їдуть піднімати єкономіку країни котра окупувала велику частину нашої території ,і з якою країна вже більше як чотири роки веде війну,лікує поранених і хоронить вбитих.. їдуть працювати на ворога..Вибачте.. На мою думку, всіх чоловіків призовного віку, хто пересікає територію Росії, під час ведення війни, в примусовому порядку,(а для цього має бути прийнятий закон)направляти на передову лінію оборони..
ан Показати IP 17 Вересня 2018 15:29
краще депутатів та їх родичів на передову лінію. то був би толк зразу. 100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus