USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

ДТП в Харкові: Зайцева змінила адвоката й подала апеляцію на вирок

26 Березня 2019 21:53
Олена Зайцева, яку засудили на 10 років ув'язнення, і її нова захисниця Юлія Плетньова у вівторок, 26 березня, подали апеляційні скарги на вирок Київського районного суду Харкова.

Про це повідомила керівник апарату Київського райсуду Наталія Бардіна, повідомляє UA Харків.

Адвокат Плетньова підтвердила журналістам, що почала представляти інтереси Зайцевої, але поки не коментує апеляцію. Вона пообіцяла озвучити деталі через кілька днів. Раніше інтереси Олени Зайцевої в суді представляли адвокати Юлія Козир та Євген Мельниченко.

За словами керівника апарату суду, тепер цю скаргу повинні передати до Апеляційного суду Харкова.

Захист другого засудженого у цій справі, Геннадія Дронова, раніше також подав апеляційну скаргу на вирок суду.

Як повідомлялося, під час суду Зайцева визнала провину і говорила, що готова понести будь-яке покарання, яке їй призначить суд. Попередній захист дівчини не говорив, на який саме термін розраховує.

Нагадаємо, 26 лютого суд засудив Олену Зайцеву і Геннадія Дронова до 10 років позбавлення волі. Також суд позбавив Зайцеву і Дронова права керування транспортними засобами на три роки. Крім цього, згідно з рішенням суду, Дронов і Зайцева солідарно мусять сплатити 7,9 млн гривень компенсації.

Резонансна ДТП сталася 18 жовтня 2017 року центрі Харкова. Тоді позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої відкинуло на пішоходів. Внаслідок ДТП на місці події загинули п'ятеро людей, ще шестеро потрапили до лікарні. Через тиждень, не приходячи до тями, в лікарні померла шоста жертва - 20-річна дівчина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus