USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП з українцями в Польщі: 14 постраждалих – у важкому стані

6 Березня 2021 21:49
Внаслідок ДТП за участю українського рейсового автобуса у Польщі 6 осіб загинуло, ще 39 перебувають у лікарнях.

Про це йдеться у повідомленні МВС України, пише Українська правда.

Аварія з українським автобусом, що прямував за маршрутом Познань-Херсон, сталася 6 березня приблизно вночі на території Польщі (місцевість Кашице, Підкарпатське воєводство).

В результаті ДТП шестеро людей загинули, а ще 39 були доставлені до лікарень, з них 14 українців зараз перебувають у важкому стані. Дітей серед постраждалих немає.

За повідомленнями польської сторони, протягом дня 9 пацієнтів виписали з лікарень.

У МВС розповіли, що пасажири, які не травмувалися, були доставлені до одного із гуртожитків у Ярославі.

На місці трагедії працювали польські рятувальні служби: понад 100 рятувальників, Державна медична рятувальна служба, 30 поліцейських та представники Червоного хреста. Також до порятунку українців була залучена важка техніка, гелікоптер та дрони.
За попередньою версією поліції, водій не впорався з керуванням, у результаті чого транспортний засіб злетів у кювет та перекинувся.

В автобусі перебувало 57 пасажирів, всі – громадяни України.
«Спільно з перевізником та Львівською ОДА вирішується питання доправлення до України громадян, які не постраждали в ДТП або будуть виписані з лікарень найближчим часом», - повідомляє МВС.

Для інформування рідних загиблих і постраждалих працюють цілодобові «гарячі лінії» Генерального консульства України в Любліні (+48 784 138 555) та МЗС України (+38 044 238 15 88).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus