USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДТП з українцями у Польщі: повідомили про одного загиблого, четверо - у лікарні. Фото

24 Липня 2021 20:05
У Польщі, неподалік міста Радомсько у Лодзькому воєводстві, через п’яну водійку шестеро українців постраждали в дорожньо-транспортній пригоді, один загинув.

Про це повідомив радник-посланник посольства України в Польщі Олег Куць в ефірі телеканалу «Україна 24», передає Укрінформ.

Аварія мікроавтобуса Volkswagen та легкового авто Nissan Quashquai, за кермом якого була дуже п’яна жінка, трапилася вранці на автошляху у населеному пункті Виґода поблизу Радомська.

Після прибуття на місце пригоди поліція побачила перекинуті у кюветах на протилежних сторонах дороги транспортні засоби. Спільно із рятувальниками були вжиті заходи для порятунку потерпілих.
До лікарні потрапила також 36-річна водійка Nissan, жителька ґміни Ґідлє. Перший тест на тверезість показав у її крові 4 проміле алкоголю. За даними поліції, саме вона призвела до ДТП із мікроавтобусом, раптово виїхавши своєю автівкою на зустрічну смугу руху.

«Станом на 17:00 за Києвом у медзакладах перебувають 4 громадян. Двох виписано з лікарні. На жаль, маємо сумну звістку, що один громадянин України внаслідок ДТП загинув», – сказав Куць.
Дипломат висловив співчуття родичами загиблого. Детальні інформація про нього поки що не оприлюднюється.

Він додав, що наразі поліція проводить розслідування ДТП і справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС України, Посольства та ГКУ у Кракові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus