USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

ДТП під Черніговом: паломники гинули у сні. ФОТО. ВІДЕО

7 Липня 2012 14:34
Вранці у суботу, 7 липня, на Чернігівщині перекинувся автобус «Scania» з російськими паломниками, які планували відвідати святі місця України, зокрема Києво-Печерську та Почаївську лаври.

Про це повідомляє ТСН.

За останніми даними, в цій аварії 14 людей загинули, 29 отримали травми різного ступеню тяжкості. Всього в салоні автобусу знаходився 41 пасажир і двоє водіїв.

У Чернігівську міську лікарню №2 госпіталізовано 25 постраждалих громадян РФ, ще четверо госпіталізовані до Чернігівської обласної лікарні, ‒ уточнюють в МНС.

Однак, за дорученням російського премʼєра Дмитра Медведєва, за постраждалими в автокатастрофі до Чернігова прибуде літак, який доставить усіх росіян на батьківщину.

За даними МНС, четверо людей перебувають у важкому стані, двоє з них знаходяться в реанімації Чернігівської обласної лікарні №2. Як стверджують рятувальники, деякі пасажири автобуса загинули уві сні, а деякі ‒ випавши з вікон, коли автобус зʼїхав з траси.

За попередніми даними, автокатастрофа сталася через те, що водій заснув за кермом, а автобус зʼїхав на ліве узбіччя і перекинувся. Проте водії стверджують, що не спали, бо лише за годину перед тим на кордоні помінялися місцем за кермом. Причиною ж того, що автобус звернув на зустрічну смугу, називають таємничий білий легковик.

Водночас Президент України та Премʼєр висловили співчуття через загибель росіян у ДТП на Чернігівщині.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
p Показати IP 7 Липня 2012 14:39
ЖАХ!
експерт Показати IP 7 Липня 2012 16:47
у всьму громадському транспорті треба встановлювати відеореєстратори, і на салон у тому числі.
скиталец Показати IP 7 Липня 2012 17:35
Видать, Богу так было укодно. Прости их, Госполи.
@ Показати IP 7 Липня 2012 23:19
Боже прости рабам своїм їх гріхи. Амінь.. Це ж треба так їхати ((( не автобус - труна на колесах, одним боком впав в кювета і стільки трупів та покалічених людей та їх сердець. Автобус коштує так багато єврів , а так мало у ньому каркасу безпеки. Жаль людей .. жаль жаль їх родин.. співчуваю
VSC до @ Показати IP 8 Липня 2012 12:55
При чем здесь "каркас безпеки"? Автобус не сложился, не смялся, только слегка стойки крыши поехали. Вот с прочностью там как раз все нормально. Проблема с безопасностью и менталитетом. Кто и когда в автобусе пристегивает ремни? Никто и никогда. Вот и повылетали из разбитых окон. Царство небесное.
Вєталь до VSC Показати IP 9 Липня 2012 09:36
А де ти бачив у автобусах ремні безпеки для пасажирів ??? особисто я ще ні в одному не бачив. Людей звісно шкода.
VSC до Вєталь Показати IP 9 Липня 2012 15:33
????Серьезно не видел автобуса такого класса с ремнями? Больше кататься по Европе надо.
безбожнєг до Вєталь Показати IP 11 Липня 2012 15:30
нашо там ПГМним бабушкам з рашки рємні, їх жеж б~г охороняє. а якшо відправить в кювєт - значить так йому було угодно (див. вище). із чисто чєловєколюбія значить кишки по деревах розвісить. в совково-православних мабуть пристібатися, переходити вулицю на зелене світло, на переході мабуть шо взагалі гріх. у всьому треба полагатися на б~га і гундяя, не перешкоджаючи вершитися б~жим промислам.
NiCK Показати IP 9 Липня 2012 09:44
наш Черкаський автобус Богдан би не витримав такого, забрав би усіх на той світ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus