USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Дуда призначив новий уряд Польщі, Шидло – віце-прем'єр

11 Грудня 2017 20:43
Президент Польщі Анджей Дуда призначив новий уряд Польщі. У ньому з'явилися новий прем'єр-міністр Матеуш Моравецький і віце-прем'єр-міністр Беата Шидло, а усі міністри залишилися з попереднього уряду.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Є новий голова Ради міністрів, який прийняв рішення працювати з попередньою Радою міністрів, поки він не вирішить здійснити в ній будь-які зміни", - заявив Дуда.

Він висловив сподівання, що його співпраця з міністрами відбуватиметься якомога краще.

У свою чергу Моравецький підкреслив, що це буде уряд "продовження".

За його словами, основними цілями цього уряду залишатимуться добробут родини, гідна праця і доступне житло. Він зауважив, що цього можна досягнути в умовах процвітання економіки РП.

Як інформувало агентство, прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло подала у відставку з посади прем’єра в минулу п’ятницю. Тоді ж з'явилася інформація про те, що новий уряд буде доручено сформувати віце-прем'єру, міністру розвитку Моравецькому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus