USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дуже багато смачного морозива: як лучани відзначили Свято Морозива від компанії «Рудь»*

3 Червня 2019 08:00
Сонячна, по-літньому сприятлива погода, більше 10 тисяч задоволених дітей і дорослих, безліч різноманітних атракціонів, сімейних розваг, цікавих конкурсів і бажаних подарунків, а також десятки тисяч упаковок морозива на будь-який смак (від пломбіру, замороженого йогурту до новинок – ванільно-шоколадного «Мегаблока», ріжків «Ейфорія», «Фіолево!» чи вафельного стаканчика «Райдуга») – Свято Морозива в Луцьку відзначили 100 % святково.

Традиційне дійство від компанії «Рудь», виробника морозива № 1 в Україні, приурочене до Дня захисту дітей, цьогоріч відбулося в центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки 2 червня.

Як пригадала координатор проекту «Свято Морозива» Тетяна Хомяк, родинні заходи, наповнені веселощами та холодними смаколиками, компанія організовує вже п’ятнадцятий рік поспіль. За цей час дійство значно розвинулося – і за кількістю відвідувачів, і за якісною підготовкою до свята, адже працівники компанії враховують попередній досвід і побажання гостей, аби зробити черговий захід ще кращим, ще цікавішим і ще яскравішим.
Цього року, до прикладу, було збільшено кількість атракціонів і майстер-класів, зокрема безкоштовних, змінено локацію та закріплено спрощену систему відвідування парку розваг, яку впровадили минулоріч.

Так, відвідувачі могли отримати один квиток на будь-який атракціон чи майстер-клас, просто придбавши морозиво безпосередньо на святі.

«Кожного року ми оновлюємо парк розваг, розробляємо нову конкурсну програму, представлену на головній сцені, додаємо цікаві атракціони. Наприклад, цьогоріч є багато атракціонів для старших діток – це міні-гольф, шервуд, де можна постріляти з лука, водяні та танцювальні батли, рибалка, п’ятнашки на кмітливість і твістер. До того ж маємо нову бейбі-зону, яка відзначається великим попитом, – це «Бейбідром» для діток до трьох років, яким також хочеться побавитися, хоча вони і замалі для складніших атракціонів», – розповіла Тетяна Хомяк.
Вона додала, що всі зони – і «Бейбідром», і танцювальна алея «Just Jump», і спортивна «Street Sport», і родинна «Обійми фест», і центральна сцена – діють абсолютно безкоштовно. Для їх відвідування достатньо мати гарний настрій.

Окрім того, на територіях усіх зон постійно проходять розіграші – дітки легко можуть виграти морозиво або корисні подарунки, адже умови конкурсів дуже прості.

Як наголосила Тетяна Хомяк, незмінною протягом п’ятнадцяти років залишається мета проекту: «Ми хочемо показати, що важливо проводити час із дітьми і дуже потрібно приходити на такі свята всією сім’єю, тому що спілкування – це найголовніше».
Цього року компанія «Рудь» розпочала Свято Морозива зі Слов’янська Донецької області, аби продемонструвати, що всі діти заслуговують на радість, щастя та веселе дитинство, із чим якраз і асоціюється морозиво.

Загалом компанія планує влаштувати більше 15 родинно-морозивних дійств у різних містах України. Після Луцька Свята Морозива відбудуться у Львові та на Закарпатті.

Детальніше про Свято Морозива – на сайті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 3 Червня 2019 08:35
Навіщо ж ходити по газонах? А колись там були квіти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus