USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

Два комунальних приміщення в Луцьку підпали під приватизацію

23 Травня 2024 13:00
До розташованих на території Волинської області об’єктів, які підлягають приватизації, внесли два приміщення. Вони перебувають у комунальній власності Волинської обласної ради і розміщені в Луцьку.

Про це стало відомо 23 травня на сесії Волинської обласної ради.

До переліку об’єктів, що підлягають приватизації, внесли приміщення адмінкорпусу загальною площею 192,6 кв. м, нежитлове приміщення загальною площею 118,6 кв. м, що на вулиці Теремнівська, 68 у Луцьку. Балансоутримувач – комунальне підприємство «Волиньпроект» Волинської обласної ради.

Також до переліку потрапила частина адмінприміщення площею 150,9 кв. м на вулиці Лесі Українки, 9 в Луцьку. Балансоутримувач – комунальна установа «Управління будинком Волинської обласної ради».

Читати ще: У Волинській обласній раді – нова депутатка

Як інформувала заступниця начальника відділу з питань управління обʼєктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Інна Сабін, ці приміщення в подальшому планують виставити на аукціон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus