USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Два роки прикутий до ліжка: 24-річному волинянину, якого побив друг, потрібні кошти на реабілітацію

20 Квітня 2021 15:58
24-річному волинянину Федору Баранову з села Підріжжя Ковельського району потрібна допомога небайдужих людей, аби зібрати кошти на реабілітацію. Хлопець вже два роки прикутий до ліжка і потребує довготривалого лікування.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила сестра хлопця Богдана Новікова.

Жінка розповіла, що у 2019 році з її братом сталася трагічна подія, його побив друг і залишив помирати біля лісу. На щастя, хлопця знайшла дівчина, яка вигулювала собаку. Проте було втрачено багато часу – коли його доставили до лікарні, уже почався набряк мозку. Внаслідок отриманих травм хлопець впав у кому, протягом місяця лікарі боролися за його життя. У Федора діагностували забій головного мозку важкого ступеня, гостру лівобічну субдуральну гематому з вираженим дислокаційним синдромом з глибоким правобічним центральним геміпарезом та функціонуючу трахеостому.

Були проведені численні операції та, через довготривале перебування у комі та крововилив у мозок, волинянину потрібно відновлювати всі функції з початку. Молодий хлопець не може самостійно ходити та не говорить. Зі слів сестри, реабілітаційний комплекс «Агапе» поставив брата на чергу і є можливість досягти бажаного результату. Проте сім’я хворого не має коштів та лікування. Реабілітація орієнтовно вартує – 21 600 гривень. Але це не враховуючи доїзд та консультації лікарів.

Рідні звертаються до всіх небайдужих людей з проханням допомогти зібрати потрібну суму.

Номер карти: 4149439311784122 ПриватБанк Новікова Богдана (сестра хворого хлопця).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 20 Квітня 2021 17:52
А як звати того ви..лядка який побив?
Луцьк до Лучанин Показати IP 21 Квітня 2021 09:23
Тут мабуть, ще варто кошти і на адвоката збирати, щоб того "друга" забов"язати оплачувати реабілітацію
123 Показати IP 21 Квітня 2021 09:26
друг...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus