USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Двох волинян упіймали на незаконній порубці дерев

6 Лютого 2023 23:12
У суботу ввечері працівники лісової охорони під час перевірки у Сошичненському лісництві на Камінь-Каширщині виявили незаконну порубку трьох сосен.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Волині.

Про це лісники повідомили поліцію. На місце виїхав наряд групи реагування патрульної поліції Камінь-Каширського районного відділу поліції. Поліцейські встановили, що правопорушення скоїли двоє мешканців села Сошичне, яким 21 та 20 років. Незаконно зрубану деревину вилучили.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 246 Кримінального кодексу України.

Триває слідство, під час якого з’ясують усі деталі вчинення злочину. За скоєне зловмисникам загрожує штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 7 Лютого 2023 07:06
Лісники-шохи!
Ігур Показати IP 7 Лютого 2023 10:26
Ви лісники!!! Не тих ловите!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus