USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Двоє футболістів покинули «Волинь»

7 Січня 2019 13:14
Стали відомі прізвища ще двох футболістів, які залишили луцьку «Волинь».

Вирішили працевлаштуватися в інших командах захисник Рудольф Сухомлинов та досвідчений нападник Андрій Яковлєв, інформує Футбол.ua.

Андрій Яковлєв – уродженець Харкова. Починав кар’єру футболіста у системі донецького «Шахтаря» та має великий досвід виступів за кордоном, адже грав у Латвії, Узбекистані, Словаччині, Білорусі, Росії, Молдові та Казахстані. Останнім клубом Яковлєва був грецький «Нікі Волос».

Слід відзначити, що 2014 року новачок «Волині» ставав чемпіоном Білорусі у складі «БАТЕ» та пограв з командою з Борисова у Лізі Чемпіонів. А у 2016-му ставав володарем Кубка Молдови у складі клубу «Зоря» (Бєльці).

«Волинь» підписала Андрія у січні минулого року. Тим часом, Рудольф Сухомлинов приєднався до команди хрестоносців у грудні 2017 року разом із ще 6 гравцями.

Раніше повідомлялося, що «Волинь» покинув Владислав Кравченко, який працевлаштувався у "Металісті 1925".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus