USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Двоє постраждалих у тяжкому стані: подробиці вибуху на Бурштинській ТЕС

29 Листопада 2021 12:23
Двоє з чотирьох постраждалих внаслідок вибуху, який пролунав на Бурштинській ТЕС, перебувають у тяжкому стані.

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, пише УНІАН.

За інформацією Обласного клінічного центру екстреної допомоги та медицини катастроф, внаслідок події постраждали чотири особи. Зокрема, у двох працівників Бурштинської ТЕС, 1999 року народження та 1989 року народження, термічні опіки. Їх госпіталізовано до Івано-Франківської обласної клінічної лікарні, стан тяжкий.

Ще двох працівників підрядної організації «Галременерго», 1968 р.н. та 1974 р.н., з опіками у стані середньої тяжкості доставили до Бурштинської міськлікарні.

Як повідомили вже у ДТЕК Бурштинська ТЕС, станом на 12:00 в одного працівника – до 60% опіків шкіри, він знаходиться в реанімації, його стан стабільно-важкий. Працівнику провели операцію з очищення шкіри.

У другого працівника станції – близько 30% опіків шкіри, його вже перевели в палату інтенсивної терапії. Його стан стабільний, лікарі також фіксують покращення стану.

Двоє працівників Галременерго знаходяться в Бурштинській лікарні. Вони отримали незначні опіки: руки та обличчя.

Нагадаємо, ввечері 28 листопада на Бурштинській ТЕС в Івано-Франківській області сталися вибух і пожежа. Внаслідок надзвичайної події четверо працівників отримали опіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus