USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Двоє волинян отримали державні нагороди

8 Грудня 2020 14:55
8 грудня 2020-го року у Волинській облдержадміністрації двом волинянам вручили державні відзнаки, присвоєні Указом Президента України.

Про це повідомляють на сайті ОДА.

Зокрема, Указом Президента України за вагомий особистий внесок у розвиток лісогосподарського виробництва, багаторічну самовіддану працю, високий професіоналізм нагороджено орденом княгині Ольги ІІІ ступеня Марію Дудко – майстра лісу Залізницького лісництва державного підприємства «Любешівське лісомисливське господарство», яке координується Волинським обласним управлінням лісового та мисливського господарства.
За вагомий особистий внесок у розбудову правової держави, багаторічну плідну працю та високий професіоналізм присвоєно почесне звання «Заслужений юрист України» Олександру Колбу – юристконсультові громадської організації «Союз інвалідів Чорнобиля Волині».

Вітаємо волинян та бажаємо міцного здоров’я, успіхів та невичерпного натхнення для подальших добрих справ!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пропоную Показати IP 8 Грудня 2020 19:46
Пана Кватирко нагородити героєм України ,це ж теж його заслуга у виховані майстрів лісу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus