USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Двоє волинян потрапили до лікарні через борщівник

14 Серпня 2018 17:44
Від опіків борщівником постраждало двоє жителів Володимир-Волинського району.

Волиняни наразилися на небезпеку, коли господарювали на біля власних обійстях. Постраждалих з опіками госпіталізували у лікарню, повідомляє Володимир медіа.

Зауважимо, борщівник окуповує нові території і з’являється не тільки на узбіччі, а й поблизу будинків. Тож варто бути обережним, щоб не стати її жертвою.

Коли сік борщівника потрапляє на відкриті ділянки тіла, за кілька годин на цьому місці з’являться важкі опіки. Найбільшу концентрацію отрути рослина виділяє після того, як на нього потрапляє волога (дощ, роса), а потім сонце. Рубці, що утворюються внаслідок опіку, можуть залишатись на роки.

У якості першої невідкладної допомоги варто уражену ділянку промити водою з милом, після чого звернутись до лікаря. При отриманні опіків від борщівника потерпілий потребує госпіталізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus