USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Двоє волинян вибороли перші місця на Всеукраїнській олімпіаді з правознавства

28 Березня 2024 19:51
На Волині завершився IV етап Всеукраїнської олімпіади з правознавства, в якій взяли участь 80 школярів із 24 областей країни. Серед них – п’ятеро волинян.

Інтелектуальні змагання відбулися на базі обласного наукового ліцею у два етапи: теоретичний та практичний, інформує пресслужба ОДА.

Учасників олімпіади оцінювали провідні науковці України, викладачі вишів, юристи, представники Української Гельсінської спілки та вчителі основ правознавства.

Читати ще: Волинська школярка здобула перше місце у Всеукраїнському конкурсі есе «Мій Шевченко»

Не обійшлося й без розважальної програми. Юні інтелектуали вирушили на екскурсію до спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті», де відвідали Музей сучасного українського мистецтва Корсаків, Музей науки і техніки та промислового дизайну. Також оглянули Старе місто, Луцький замок та Музейний простір «Окольний замок».

По завершенню змагань найкращі учасники отримали відзнаки та пам’ятні призи. Серед переможців – волиняни.

Зокрема, учениця 9 класу Волинського наукового ліцею Волинської обласної ради Дарія Дерчук та учень 9 класу опорного закладу «Колківський ліцей» Колківської селищної ради Волинської області Богдан Кубай зайняли 1 місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus