USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Дим і пожежні авто: в колишній будівлі Нацбанку в Луцьку – навчання рятувальників

23 Жовтня 2019 10:41
З будівлі Управління Державної міграційної служби у Луцьку зранку видно дим, поруч – пожежні авто. Попри те, що чимало лучан занепокоїлись, причин для тривоги немає – з ранку там тривають навчання.

Фото опублікував у фейсбуці лучанин Ілля Токаренко.

«Нацбанк у Луцьку горить. Терміново треба офіційну заяву. Спочатку нога Гонтарєвої, потім її будинок. Тепер Нацбанк у Луцьку», – іронізує лучанин.

Проте, як зазначила в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини начальник відділу управління ДСНС у Волинській області Ірина Варварук, це не пожежа, а планові навчання.

Зазначимо, що будівля за адресою Градний Узвіз, 4, де відбуваються навчання, раніше дійсно належала Нацбанку, проте тепер тут знаходиться Управління ДМС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus