USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Динамо» вдома зіграло внічию з «Брюгге» в 1/16 Ліги Європи

18 Лютого 2021 19:03
Київське «Динамо» не зуміло перемогти бельгійський «Брюгге» на власному полі. Матч завершився внічию – 1:1, а відтак доля путівки до 1/8 другого за престижністю футбольного турніру Старого світу вирішиться у Бельгії.

Перший матч 1/16 Ліги Європи відбувся 18 лютого на НСК «Олімпійський» у Києві.

Стартові хвилини обидві команди провели у центрі поля, а перший момент створили бельгійці – на 7 хвилині Клінтон Мата злету замикав подачу з флангу, але у ворота Бущана не влучив.

Згодом гості почали більше володіти м‘ячем, а динамівці намагалися вмикати пресинг. Відзначимо, що «Брюгге» намагалося діяти максимально просто, доставляючи м‘яч до штрафної подачами на високого форварда Доста, проте і це в них не надто виходило.

У киян перший гострий момент був на 34 хвилині – Кенджора навісив до карного майданчика, а Буяльський небезпечно пробив головою, проте м‘яч полетів над поперечиною. Через 10 хвилин «Динамо» мало фактично ідентичний шанс для взяття воріт – Кенджора навісив, а Буяльський головою знову пробив вище. Тож перший тайм завершився нульовою нічиєю.

На початку другого тайму бельгійці більш володіли м’ячем, натомість «Динамо» намагалося вибігати у контратаки, але це в київської команди зовсім не виходило – бельгійці щоразу зупиняли ці атакувальні потуги у середині поля.

Бельгійці володіли перевагою, а забило «Динамо». На 62 хвилині киянам нарешті вдалося провести хорошу атаку, і Буяльський використав свою третю можливість – хавбек отримав пас з флангу від Миколенка і класним обвідним ударом з-за меж штрафного поцілив у кут воріт Міньйоле – 1:0.

Проте динамівці раділи лише п’ять хвилин, адже на 67 хвилині Мехеле головою замкнув навіс з кутового Вормера – 1:1.

Після забитого голу «Брюгге» продовжило атакувати. Бельгійці могли виходити вперед на 82 хвилині, але Дост ударом головою з лінії воротарського пробив вище. Наприкінці зустрічі кияни намагалися вирвати перемогу, але небезпечних моментів створити не зуміли.

Тож підсумковий рахунок зустрічі – 1:1. Доля путівки до 1/8 Ліги Європи вирішиться в матчі у Бельгії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus