USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Динамо» вирвало нічию в «Лугано», але вилетіло з Ліги Європи

12 Грудня 2019 21:53
Київське «Динамо» зуміло лише в додатковий час зрівняти рахунок у матчі зі швейцарським «Лугано», але цього було недостатньо для того, аби пройти до наступної стадії Ліги Європи.

Матч групового етапу Ліги Європи відбувся 12 грудня на НСК «Олімпійський» у Києві.

Для того, аби стовідсотково виходити до наступного раунду, тобто до 1/16 Ліги Європи, «Динамо» потрібно було перемагати швейцарський «Лугано» з різницею у два м’ячі. В іншому випадку потрібно було звертати увагу на матч «Копенгагена» та «Мальме».

Завдання перемоги киянам ускладнювала відсутність Шабанова, Вербича та Сидорчука, які були дискваліфіковані, відтак у стартовому складі під нападником розташувався Циганков, місце Вербича зайняв Де Пена, пару центральних захисників склали Кадар та Попов.

Протягом першої половини першої половини зустрічі «Динамо» володіло перевагою, однак до серйозних моментів справа не доходила – жодний з шести ударів за 25 хвилин не став гольовим.

На 31 хвилині «Динамо» отримало неймовірний шанс, але Бєсєдін якимось чином з кількох метрів зацідив м’яч вище воріт після прострілу Миколенка. Через трохи зі штрафного бив Циганков – над поперечиною.

На 42 хвилині «Динамо» таки забило, але арбітр відмінив взяття воріт через офсайд у Буяльського. А на 45 хвилині «Динамо» взагалі пропустило – Араторе залишили самісінького у центрі карного майданчика, і він головою замкну подачу Дальмонте.

Караваєв міг зрівнювати рахунок у додатковий час, але його удар заблокували захисники швейцарської команди. Відтак, на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Лугано».

По перерві «Динамо» мало шанс на 50 хвилині – Миколенко вкотре прострілив, але Караваєв замкнути передачу партнера не зумів. Через 5 хвилин зі штрафного навішував Де Пена – Попов у рамку воріт не влучив. За хвилину головою вже пробивав Де Пена – вище.

На 59 хвилині кияни втратили черговий шанс для взяття воріт, адже м’яч після пасу-удару Буяльського влучив у стійку.

Лише на 90+4 хвилині завдяки голу Циганкова зрівняло рахунок, але цього було недостатньо для проходу в наступну стадію, відтак кияни вилетіли з Ліги Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Шахтар Показати IP 13 Грудня 2019 02:48
Позорище Українського футболу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus