USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Динамо» забило перший гол у Лізі чемпіонів, але програло «Баварії»

23 Листопада 2021 21:48
Київське «Динамо» нарешті зуміло забити у цьогорічному розіграші Ліги чемпіонів. Але попри перше для себе взяття воріт, у п’ятому турі кияни у власних стінах поступилися «Баварії» – 1:2.

Попри те, що «Баварія» більше володіла м’ячем на початку матчу, перший небезпечний момент створило «Динамо», однак Шкурін не зумів замкнути простріл Миколенка. Натомість «Баварія» використала свій перший небезпечний момент: на 14 хвилині Левандовський скористався відскоком та неймовірним ударом через себе поцілив у кут воріт Бущана.

Після забитого голу «Баварія» продовжила володіти м’ячем, але особливо не нагнітала попереду. Кияни ж зрідка організовували контратаки. Одна з них в середині тайму ледь не завершилася взяттям воріт німців: в фінальній стадії контратаки захисник вибивав м’яч з-під ніг у Циганкова на Ноєра, але голкіпер махнув ногою повз м’яч, який полетів у штангу.

На 42 хвилині «Баварія» подвоїла рахунок: Коман отримав м’яч на правому краю карного майданчика киян та розстріляв ворота киян – 2:0. Відзначимо, що перед цим «Динамо» претендувало на пенальті, коли після контакту з захисником у карному майданчику мюнхенців впав Буяльський, але арбітр у цьому моменті не розгледів порушення правил.

«Динамо» доволі активно почало другий тайм після проведених замін (на полі з’явилися Вітіньйо та Гармаш), створивши чи не найнебезпечніший свій момент за 50 хвилин. Шапаренко зіграв у стінку з партнером у карному майданчику та пробив по воротах Ноєра – німецький голкіпер впорався і з першим ударом півзахисника, і з ударом на добиванні, щоправда другий удар був більше схожий на простріл.

Агресивність атаки динамівців у другому таймі дала свій результат: на 70 хвилині Гармаш, вбігаючи з глибини до карного майданчика, отримав пас від Циганкова, вийшов віч-на-віч з Ноєром та відправив м’яч у ворота – 1:2.

Після першого взяття воріт у цьогорічній Лізі чемпіонів кияни продовжили атакувати, зокрема кілька непоганих моментів мав Циганков, але забити ще раз не зуміли. Тож матч завершився мінімальною перемогою «Баварії» – 1:2.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корнер Показати IP 24 Листопада 2021 15:44
Ото дійсно здобуток, бо могло і в свої ворота забити !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus