USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Директор «Автопарсервісу» шпигує за підлеглими

15 Лютого 2011 10:38
Директор КП «Автопарксервіс» Олександр Кралюк після того, як йому не вдалося методами «психологічних бесід» побороти крадіжки серед паркувальників підприємства, вирішив їх вивести «на чисту воду» фактично шпигунськими методами.
Про це Кралюк розповів 14 лютого під час засідання тимчасової депутатської комісії Луцької міської ради з питань роботи комунальних підприємств.
«У п’ятницю була звільнена перша людина. Написав, що так більше робити не буде. А інші… Стою з термосом біля парковки і рахую, скільки машин приїхало і яка виручка в касовому апараті», - розповідає Кралюк.
«Я застосовував методи психологічних бесід, але вони не допомогли», - пояснює Кралюк потребу таких «екстремальних» заходів зі свого боку.
Директор підприємства каже, що планує повністю оновити склад паркувальників. Адже як він приступив до роботи, то виявилося, що більшість його працівників недодають до каси половину грошей.
Нині на «Автопарксервісі» працює бухгалтер, головний бухгалтер, директор та шість паркувальників. Згідно з бізнес-планом Кралюка підприємство від п’яти парковок отримуватиме в 2011 році до 20-22 тисячі доходу в місяць, з них 12 тисяч йтиме на заробітну плату.
Економити доводиться навіть на меблях.
«Ми сидимо зараз на коврах. Меблі, які купував колишній директор на 18 тисяч гривень, по моїм даним, можна зробити і за 10 тисяч. Тому я їх віддав», - зізнався Кралюк.
Розвиток підприємства його директор бачить у налагоджені нових місць для парковок. Серед пропозицій депутатів та працівників ДАІ – вивчити можливість оснащення парковок на центральних вулицях – Винниченка, Волі, Перемоги.
За словами виконуючого обов’язки начальника відділу ДАІ Луцька Віктора Главічки, необхідно оснастити парковки біля Північного ринку, де після реконструкції торгових рядів не залишилося місць для парковок.
Директор підприємства пообіцяв, що до першого березня 2011 року усі борги підприємства із заробітної плати будуть закриті.
За словами Кралюка, вже з 10 по 14 лютого борги скоротили з 65 тисяч гривень до 49 тисяч за рахунок фінансової допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
NEW Показати IP 15 Лютого 2011 10:46
Олександре Олександровичу вперед! Ви на правильному шляху.
Семен Показати IP 15 Лютого 2011 10:48
За словами виконуючого обов’язки начальника відділу ДАІ Луцька Віктора Главічки, необхідно оснастити парковки біля Північного ринку, де після реконструкції торгових рядів не залишилося місць для парковок. - та невже він у підлеглих кусок хліба забере. Нехай спочатку ребус у центрі міста розпутає. Зробили безлад між знаками й розміткою, і штрафують по сотні чоловік в день за одне і теж порушення. Дохідне місце.
паркувальник Показати IP 15 Лютого 2011 11:13
Звичайно, найлегше крайніми зробити паркувальників. Тільки Кралюк чомусь забуває, що працює директором КП, який повинен працювати повний робочий день. Насправді ж більшість часу Кралюк займається політикою (він "шістка" нардепа Гриценка) і своєю власністю - "Морячок-таксі". Дійшло до того, що в приміщенні КП бухгалтер КП в робочий час цілими днями приймала гроші від таксистів. І чималі гроші!!! Хтось нажалівся і накрила податкова. Кралюк все порішав. Все шито-крито. Тепер, знаючи, що край повинен прийти, робить крайніми паркувальників. Хай би похвалився на комісії, як хвалився по-п'янці в "Золоті", скільки йому щодня подає "налу" до кишені. І все мало. Бог ВСЕ бачить, О.О.Кралюк, - будеш за свої злодіяння горіти в пеклі!
справедливий до паркувальник Показати IP 15 Лютого 2011 14:36
Прокрався і попався - мовчи і не галасуй, бо ще й кримінальну справу заведуть. Якщо, ще не попався - сиди тихенько і мовчи.
справедливий до паркувальник Показати IP 15 Лютого 2011 14:39
Прокрався і попався - мовчи і не галасуй, бо ще й кримінальну справу заведуть. Якщо, ще не попався - сиди тихенько і мовчи.
ostap Показати IP 15 Лютого 2011 12:08
Не можу зрозуміти, а що просто безплатно припаркувати машину не можна буде ніде??? Що за маразм? Паркінг-місце - це спеціально обладнана територія, а не кусок вкраденого тротуару чи дороги з мужичком, який стриже гривні собі в кишеню. Якщо за це місце хтось поніс витрати, поклав бруківку, прибирає, оберігає машину щоб ніхто не подряпав і ворона щоб не наляпала на капот, то тоді можна брати за це плату.
паркувальник Показати IP 15 Лютого 2011 12:47
до NEW А це, певно, Кралюк сам собі побажання написав. Ню-ню, вперед, аферисте.
NEW до паркувальник Показати IP 15 Лютого 2011 14:43
Я особисто знаю Кралюка, і те що Ви пишете, бред!!! Всі займаються підприємницькою організацією це не новина!!!! Ні для мене ні для ВАС. Ну не капає Вам, так як йому, то хай.... Працюйте головою!!!
ХХХ Показати IP 15 Лютого 2011 13:28
На шість паркувальників - бухгалтер, головний бухгалтер і начальник. Чи не зажирно?? Менеджер з Кралюка дійсно антикризовий (так соратники по партії Гриценка - ті що також добре вміють прикарманювати бюджетні кошти - величають Кралюка). Фонд зарплати девяти працівників - 12 тис.грн. Цікаво, яка зарплата в головного бухгалтера і Кралюка, невже за півтори тисячі так трудиться на благо міста ??? 12 тис. форд зарплати плюс нарахування на зарплату,оплата за електроенергію, воду, каналізацію, канцелярські витрати - прибіток НУЛЬ. Нафіга така структура!!!Ще й за 1 грн. в оренду передано таке приміщення в ЖКП-3, яке по сумісництву використовується для пертійної діяльності в робочий час. А ще 300 тис.грн. інвестовано в створення цієї структури! Їх Кралюку потрібно заробити і повернути в бюджет міста. Куди дивиться економіст Микола Романюк ? Невже в своєму банку пан Романюк допустив би такий менеджмент! Виходить, водії- громадяни міста скидались немічному Кралюку на прожиття??? Нехай сідає за баранку, таксує і заробляє, як усі нормальні мужики , а не шпіонить за паркувальниками. Ліквідувати це підприємство.
не байдужий Показати IP 15 Лютого 2011 13:35
На наступну сесію внесу проект рішення про створення КП "ЛюдинаПаркСервіс", яке буде збирати по 50 копійок з громадян, які бажають стояти на тролейбусних і маршрутних зупинках . Збирати плату будуть "стояльники", а на посаду директора - однопартійця Кралюка - Мамосюк С.В., разом будуть шпіонити за паркувальниками і стояльниками.
паркувальник Показати IP 9 Березня 2011 19:03
Кралюк обманьщик методом психологических бесед,він називае залякуванням фізичною розправою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus