USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директора Будинку дитини у Луцьку звільнили

29 Вересня 2021 15:44
Від сьогодні у Волинському обласному будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки новий керівник.

По це йдеться у розпорядженні голови обласної ради від 22 вересня.

Зокрема, в документі йдеться про те, ще 3 вересня Алейніков Володимир Михайлович (на фото), який перебував на посаді тимчасового виконувача обов’язків директора комунального підприємства «Волинський обласний будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки» Волинської обласної ради, написав заяву на звільнення. А 6 вересня члени комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства рекомендували задовільнити заяву керівника.

Відповідно до розпорядження, Володимира Алейнікова звільнили з 28 вересня.

До призначення нового керівника з 29 вересня 2021 року виконання обов’язків директора обласного будинку дитини тимчасово поклали на лікаря-методиста закладу Максимюка Віктора Борисовича.

Нагадаємо, днями 17 із 34 вихованців Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини потрапили до лікарні із діагнозом «коронавірус». Двом недужим менше року, вік решти госпіталізованих дітей – до трьох років. COVID-19 також підтвердили у п’яти працівників закладу.

Раніше, у серпні члени майнової комісії облради заявили, що штат Будинку дитини надто роздутий, крім того, тут могли б надавати платні послуги і так заробляти.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
УУУУУ Показати IP 30 Вересня 2021 00:40
Заробляти на дітях з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки!!!? Щось нагадує про дітей у концтаборах .
Анонім Показати IP 30 Вересня 2021 09:35
а йому часом вже давно на пенсію не пора?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus