USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директора луцького заводу вдруге оштрафували за п'яне водіння

11 Липня 2020 20:35
Директора ПАТ «Електротермометрія» Юрія Малихіна оштрафували на 10 тисяч 200 гривень за керування квадроциклом напідпитку. Посадовцю також доведеться сплатити 425 гривень за керування без документів і 420 гривень судового збору.

Відповідне рішення ухвалила суддя Луцького міськрайонного суду Світлана Рудська 3 липня 2020-го року, повідомляє Сила Правди.

У матеріалах справи йдеться, що поліцейські зупинили Малихіна о 22:30 7-го квітня на автодорозі М-19 неподалік села Копачівка Рожищенського району, коли той керував квадроциклом «BRPOutlander 1000» з ознаками алкогольного сп’яніння. Називати своє ім’я та пред’являти документи поліціянтам порушник відмовився, за що на нього склали постанову за 126 статею Кодексу про адмінправопорушення (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів, або не пред’явила їх для перевірки).

Чоловік відмовився проходити і тест на наявність алкоголю в організмі. Натомість Юрій Малихін сам запропонував поїхати для проходження тесту в лікарню, проте, вже після прибуття у медзаклад, передумав і знову відмовився від нього. Зрештою огляд лікарі провели і підтвердили, що порушник знаходився під дією алкоголю.

На розгляд справи Малихін не з’явився. Адвокат Борис Шумський намагався «витягнути» свого підзахисного, апелюючи до того, що свідками огляду були працівники Нацполіції, а лікар, який встановив факт сп’яніння, буцімто не має відповідних повноважень. Також адвокат клопотав про закриття справи у зв’язку зі вступом у дію з 1-го липня нових норм відповідальності водіїв за нетверезе водіння.

Тим не менше, суд дослідив наявні докази і визнав винним Юрія Малихіна, призначивши йому 10 тисяч 200 гривень штрафу.

За п’яну їзду директора «Електротермометрії» судять не вперше. На аналогічному проступку Малихін попався у Луцьку ще у травні 2016-го року. Тоді він п’яним керував автомобілем «Toyota Land Cruiser» на вулиці Шевченка, 13 та погодився на проходження тесту на «Драгері», який показав 1,59 проміле (показник у 8 разів вище норми). Луцький суддя Вячеслав Покидюк тоді оштрафував Юрія Малихіна на 3 400 гривень
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 11 Липня 2020 21:28
Батько був хорошим чоловіком і хорошим господарником. А син - нічого хорошого
К.лучанин до Анонім Показати IP 12 Липня 2020 10:53
Батько по -наглому приватизував завод. Заставляв працівників віддати йому ваучери хто був не згідний , того звільняли чи скорочували.Це був типовий комуняка , який закінчив ВПШ і місцеві партійні органи посадили його в крісло головного інженера і в1989р. замість Нестерука А.А. ( якого усунули з посади тіж самі партійні органи). До слова, попереднє керівництво заводу поважало своїх працівників, завод працював , був одним із кращих, берегло кадри і було більш людяним та не крали , як це робив Малихін старший. Потім батько Малихіна став директором заводу, оточивши себе групою відданих заступників -підлабузників і надавши їм великі зарплати , решта підданих отримували маленькі зарплати. Що стосується виробництва , то правда , він його утримував дієвим.Але, Малихін старший був хапугою , завжди ходив з дипломатом доларів і часто змінював машини . Людей своїх робітників ненавидів, ставився зверхньо. Це успадкував Малихін молодший. Цей взагалі все розвалив( це треба вміти так!). Заводу практично не існує! Сидить на майні.В нього й освіти немає !!!! Ніде не вчився. Хіба диплом куплений.В Таких нефективних власників треба забирати майно. Це вина держави ! А місцеві органи влади нічого зробити не можуть, мовляв - це приватна власність. Ось такі реалії життя. Хіба це розбудова України?
Просто Показати IP 11 Липня 2020 22:02
Бик
Анна Показати IP 11 Липня 2020 22:17
Чекаємо поки когось зіб'є?
555 до Анна Показати IP 12 Липня 2020 18:07
Вже було
Люстра Показати IP 12 Липня 2020 00:22
Но бык городской - не колхозный ...
Azazel Показати IP 12 Липня 2020 06:27
Не місце йому серед людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus