USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Директору ПТУ за оборудки загрожує кримінал

7 Червня 2012 13:15
Перед судом постане директор ПТУ з Нововолинська, якого обвинувачують у незаконному вимаганні грошей з батьків першокурсників.
Про це повідомила прес-служба прокуратури Волині.

На цей час прокуратура Нововолинська уже скерувала для розгляду у суді кримінальну справу, фігурантом якої є директор місцевого ПТУ. Чоловіка обвинувачують у незаконній вимозі оплати за навчання у державному освітньому закладі.

Під час досудового слідства прокурори встановили, що директор порушив норми законодавства про право громадян на безоплатну освіту.

У прокуратурі стверджують, що в серпні 2011 року освітянин незаконно вимагав від батьків першокурсників оплату за навчання. Гроші обсягом 800 гривень із кожного потрібно було сплатити на вказаний ним рахунок. Отож, батьки учнів перерахували на рахунок ПТУ майже 16 тисяч гривень.

Директора ПТУ обвинувачують у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 183 Кримінального кодексу України (порушення права на отримання освіти). Долю освітянина визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Z Показати IP 7 Червня 2012 14:10
С..ки! Не собі ж в кишеню клав, а на рахунок ПТУ!
Справедливий Показати IP 7 Червня 2012 14:16
Коли ви вже половите у технічному всіх хабариників-викладачів і всю мафію на чолі З Божидарником та її донькою-всі уже стали давно мільярдерами
правдивий Показати IP 7 Червня 2012 16:14
знаю цю порядну людину. прекрасний керівник, який дійсно дбає не про себе, а про заклад. нажаль по таких людях і заводять справи для своїх показничків. всі сьогодні керівники освітніх закладів зберають з батьків кошти (на ремонти шкіл, на нові парти і т.д.)- ну нехватає коштів в бюджеті. Але нехай би вони пройшлись по медицині. Що слабо! мабудь ті знають табличку ділення і всім добре...
saturnandrey Показати IP 7 Червня 2012 19:24
в тюрму Януковича і всю партію герміонів
saturnandrey Показати IP 7 Червня 2012 19:27
от йолоп бери собі в кишеню і нічого б такого не було! забув де живе.міліція відловлю добросовісних)))
вася Показати IP 8 Червня 2012 10:27
бабло перемогаэ над злом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus