USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дитячий майданчик на 40-му перейшов у комунальну власність

27 Вересня 2017 12:37
Дитячий майданчик в парку на розі вулиць Конякіна та Гордіюк прийняли у комунальну власність, аби покращити його благоустрій. Майданчик передали на баланс комунальному підпримству «Парки та сквери».

Про це йшлося сьогодні, 27 вересня, під час пленарного засідання 31 сесії Луцької міської ради.

Так, ПАТ «Луцький домобудівельний комбінат» звернулося до міської ради з проханням прийняти в міську комунальну власність дитячий майданчик, облаштований за кошти товариства в парку на розі вулиць Конякіна та Гордіюк з метою покращення благоустрою міста та належного утримання дитячого майданчика.

Проект рішення передбачає прийняття в міську комунальну власність дитячий майданчик з 17 елементів загальною балансовою вартістю 398 тисяч 479 гривень.

Утримувачем дитячого майданчика визначили КП «Парки та сквери м. Луцька». Окрім того, КП «Парки та сквери» повинне забезпечити належне утримання та своєчасний ремонт дитячого ігрового обладнання, встановленого на дитячому майданчику.

Відтак, обранці громади підтримали проект рішення більшістю голосів без обговорення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus