USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дитина викликала поліцію: на Житомирщині через $23 тисячі розстріляли родину

9 Червня 2021 10:35
Чоловіка, який розстріляв подружжя на Житомирщині, затримали. Постріли пролунали вночі у селі Грубському. Стріляли з автомата Калашникова по хаті, де жила родина з донькою. 46-річний чоловік загинув на місці, за життя його 39-річної дружини нині борються лікарі. 12-річна донька, яка спала в іншій кімнаті, лише дивом не постраждала.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Хата, в якій розстріляли подружжя, стоїть на околиці села. У будинку зараз згорьовані родичі. Вже відомо, що в людей почали стріляти з вулиці, з вікна, коли вони лягли спати. 12-річна донька подружжя в цей час була в іншій кімнаті і спати ще не лягла.

«Вона не спала, каже, що два рази почула вистріли. То вона бідна і не знала, що вже не має батька», – кажуть родичі родини.

Саме дівчинка і викликала швидку та поліцію. Зловмисник до їхнього приїзду вже втік. Чоловіку медики допомогти не змогли, від поранень він помер на місці. Жінку госпіталізували, вона у вкрай тяжкому стані.

«З множинними проникними вогнепальними пораненнями черевної порожнини, з травматичним переломом тазової кістки. Органи тазу і черевної порожнини роздроблені, були пошматовані. Важко визначити кількість поранень», – каже заступниця головного лікаря Коростишівської лікарні Олена Гайсюк.

Слідчі тим часом встановили, що подружжя розстріляли з автомата Калашникова.

«На місці події слідчі вилучили ряд речових доказів, у тому числі гільзи калібром 5,45», – каже начальник ГУНП у Житомирській області Юрій Олійник.

У селі про загиблих кажуть лише хороше, вони були роботящі і непитущі. Виховували двох доньок, старша вже вчиться у ВНЗ і живе окремо. 39-річна мати доглядала за господарством. Її 46-річний чоловік – колишній лісник, останнім часом працював за кордоном.

Єдине, кажуть сусіди, чули, що чоловік напозичав грошей, можливо тому і їздив на заробітки, аби віддати борг.

«Горе страшне. Тиша вночі, тут ніде нікого не видно, а тут таке сталось», – каже сусідка родини Валентина Осолінська.

Вже надвечір у поліції повідомили, що стрілка затримали. Йому 59 років, він мешканець сусіднього села. Версія боргу підтвердилася.

«Злочин він вчинив, у зв’язку з тим що у загиблого був борг у 23 тисячі доларів США. Вилучено мотоцикл, на якому він пересувався, автоматичну зброю, а також 2 гранати РГД 5», – каже начальник ГУНП у Житомирській області Юрій Олійник.

За навмисне вбивство підозрюваному загрожує до 15 років ув’язнення. Чоловіка затримали, йому обиратимуть запобіжний захід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
А якщо Показати IP 9 Червня 2021 12:04
Атавіст, y часник чи валантер? Гроші збирав для наших героїв?
Та Показати IP 9 Червня 2021 12:47
Тупість( один чим думав беручі такі грошища в борг, а іншому вбивство яким чином ті 23 тисячі повернуло б і що дало б крім тюрми,в будь якому випадку, можливо до кінця життя. Та тьфу, люди ніби геть розум повтрачали.
Чув Показати IP 9 Червня 2021 15:06
Замовляють вбивство за борги від 10 000 баксів. Так що треба 1000 000 раз подумати чи варто набиратись, як жаба мулу. І думати про своїх близьких, щоб на них не відбилось. Як у цьому випадку.
Анонім до Чув Показати IP 9 Червня 2021 15:46
аж смішно, якби не було так сумно - в нашій країні і за 100 грн можуть вбити, або й просто так, саме через те, що деградація і бардак.
Настя Показати IP 9 Червня 2021 16:10
Я не думаю,что он занял и пошел стрелять.Это папаша убитый назанимал и покидал людей.Человек подождет,может войти в положение,но у каждого свои проблемы.Он упал на мороз или вообще того послал,вот у мужика и накрыла ярость и отчаяние.Правильно и сделал.Нужно думать прежде чем других кидать.
ЦУМ до Настя Показати IP 10 Червня 2021 08:33
достатньо перших трьох слів з вашої репліки: ''все правильно зробив''? от зараз мрець гроші всім боржникам поверне. З калаша палити, а потім сцикліво втікати та переховуватися? шо правильно? Мову вивчи
Анонім до Настя Показати IP 10 Червня 2021 10:30
Ну да) "правильно сделал". Так був би типу "кинутий" (а може й ні, бо казали що вбитий їздив на заробітки , то може помалу й розплатився б), але жив би в своїй хаті, спав на зручному ліжку, дивтвся тєлік і пиво попивавв би з ковбаскою. А так він "крутий" , показав що не лох і покарав, то тепер враховуючи що йому 58 років, а дадуть не менше десяти "дом -тюрьма" до кінця життя біля тюремної параші. А тюрми українські то тобі, не європейські рожеві соплі, де апартаменти в кожного і харчування покраще, як в наших санаторіях і дитячих таборах для звичайних людей. "Молодець", що тут ще сказати)
Вже до Настя Показати IP 10 Червня 2021 10:40
є інформація, що поранена жінка теж померла в лікарні. За подвійне вбивство світить пожиттєве. Так що "месник" зробив собі "краще" однозначно - тепер ні грошей, ні життя, ще й можливо присудять конфіскацію майна в рахунок осиротілої повністю дитини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus