USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Електронні квитки у луцькому транспорті: невдовзі оголосять конкурс на оператора

25 Лютого 2019 11:34
Управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради готує положення про конкурс для операторів, які запроваджуватимуть безготівкову систему оплати за проїзд у міському громадському транспорті.

Про це йшлося 25 лютого під час постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як повідомив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, спочатку електронний квиток заплановано впровадити в тролейбусах Луцького підприємства електротранспорту, а пізніше й на приватних маршрутах.

Умовами напрацьованого договору передбачено, що всі операції щодо впровадження е-квитків у міському транспорті візьме на себе оператор, який відшкодовуватиме вкладені кошти після того, як система безготівкової оплати за проїзд запрацює.

Поки управління транспорту та зв’язку не озвучує вартості облаштування в Луцьку електронної системи оплати проїзду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
а Показати IP 25 Лютого 2019 12:36
а де так звані валідатори за кілька мільйонів гривень з міського бюджету, тобто, з наших кишень? Хтось поніс відповідальність за ту АФЕРУ?
Депутат Показати IP 25 Лютого 2019 18:16
Це в минулому Ми йдемо в майбутнє і має бути нове

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus