USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Екскерівнику волинської спортшколи, якого звинувачують у домаганнях до неповнолітніх, повідомили про підозру

8 Липня 2022 14:36
Заслуженому тренеру України, очільнику волинської волейбольної жіночої команди та екскерівнику обласної дитячо-юнацької спортивної школи 72-річному Богуславу Галицькому 8 липня оголосили підозру у розбещенні неповнолітніх підопічних.

Про це повідомили у поліції Волині.

Слідство встановило, що фігурант впродовж тривалого часу вчиняв кримінальні правопорушення проти статевої свободи та недоторканності своїх вихованок. Використовуючи авторитет та вплив, він принижував і залякував дівчат, змушував їх оголюватись та вчиняти непристойні дії. Розпусні дії сексуального характеру проти волі неповнолітніх влаштовував і в приміщенні тренувального закладу у Луцьку.

Під час санкціонованого обшуку слідчі вилучили в його кабінеті предмети, що свідчать про ці дії. Усе вилучено і направлено на дослідження. Наразі відомо про п’ятьох потерпілих, які на момент вчинення вказаних злочинів не досягнули повноліття: вони написали до поліції відповідні заяви.

Читати ще: Екскерівника волинської спортшколи звинувачують у домаганнях до дітей, в нього знайшли секс-іграшки. Відео

Слідчі Луцького районного управління поліції продовжують відбирати покази і встановлюють усі деталі злочинних дій особи. За скоєне порушнику загрожує до 12 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Волинянка Показати IP 8 Липня 2022 15:04
Старий пердун на старості років репутацію собі замочив, щей сім'ї створив неприємності . Сивина в голову, біс в ребро. Катюзі по заслузі......ЩО ЩЕ У НАРОДІ КАЖУТЬ?........
Анонім до Волинянка Показати IP 8 Липня 2022 16:01
Не тільки "на старості". Він завжди таким був.
Волинянка Показати IP 8 Липня 2022 15:13
Сивочолий дід заслуговує на 12 років ув'язнення, сивина в голову, біс в ребро !!! Але чи буде такий тетмін ув'язнення......є питання......оце адвокат заробе?!........
Іван Показати IP 8 Липня 2022 15:32
Про це знали всі, і теж впродовж тривалого часу, а чомусь мовчали. Обходили осторонь цю брудну скотину, або просто забирали дітей з школи. Чому йому все сходило з рук? Чому потурали, навіть захищали? Сподіваюсь, що слідство розбереться з цією гидотою.
Глядач Показати IP 8 Липня 2022 15:45
Не вірю! Такого не могло бути. Навіть якщо уявити, що таке було, то дівчата могли б звернутись до капітана дорослої команди, Альони Рудик, а вона разом з іншими дівчатами пред'явила би претензії Галицькому. Вони там нормально всі спілкуються і молодші волейболістки і старші. Дівчат з команди Галицький ніким не замінить, бо вони незамінні!
V до Глядач Показати IP 8 Липня 2022 17:36
Звісно не могло бути, але Галицького таки ,сюдячи з усього ,заплановано і цілеспрямовано «доб‘ють». Брудна і огидна підстава.
додік Показати IP 8 Липня 2022 16:47
Отак ганебно завершуються, здавалося б, успішні кар'єри. - "Плив, плив, а на березі вср@вся"...
Третейський суд Показати IP 8 Липня 2022 17:03
Може і є перше, однак є і друге, але судячи з манери викладки інформації, атакуючого напору, аналізу коментарів шось, ну дуже вже, проявляється навіть із поданих матеріалів заінтересованість якоїсь третьої сторони ! Скоро будемо бачити !
Луцько Показати IP 8 Липня 2022 18:51
Ця аморальна людина скалічила не одну дівочу долю! Все життя він принижував дівчат, ображав, знущався. Це ІРОД, а не тренер! КАТА ЗА ГРАТИ!
Луцьк Показати IP 8 Липня 2022 23:05
Брудна і огидна підстава (
7 Показати IP 9 Липня 2022 00:41
У коментарi вiд "Полiцiя Волинi" на youtube говориться про те, що у нього "знайшли вiдео, якi свiдчать про причетнiсть до злочинноi дiяльностi"... Вiн настiльки був впевненний в тому, що на нього нiхто не напише заяву, що навiть тримав це все на своему робочому мiсцi. Яка пiдстава? Вiн сам себе ж i пiдставив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus