USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Екс-керівника волинської спортшколи звинувачують у домаганнях до дітей, в нього знайшли секс-іграшки. Відео

28 Червня 2022 12:34
Батьки кількох вихованців відомого заслуженого тренера України, очільника волинської волейбольної жіночої команди та екс-керівника обласної дитячо-юнацької спортивної школи Богуслава Галицького заявили про сексуальні домагання з його боку до дітей.

Про це вони повідомили у колективній заяві на адресу спортшколи, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Батьки стверджують, що 72-річний Богуслав Галицький систематично принижував честь та гідність дітей, а ще вчиняв щодо них дії сексуального характеру. Правоохоронці одержали ухвалу суду на проведення обшуків за місцем роботи Галицького, зокрема і в лазні, яка розташована в спорткомплексі, аби знайти речові докази.

Знахідки виявилися шокуючими: десятки фалоімітаторів, вібраторів та інші сексуальні стимулятори. Журналісти намагалися отримати коментар Галицького з приводу цього прецеденту, але його телефон не відповідає.

Контракт з Богуславом Галицьким завершився ще восени минулого року, проте до останнього часу він перебував на посаді в статусі виконувача обов’язків.

З власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що спочатку батьки хотіли вирішити ситуацію без правоохоронців та вимагали, аби Галицький та члени його сім’ї покинули посади в спортшколі. Коли він відмовився це робити, то звернулися в поліцію.

Правоохоронці в коментарі ІА Волинські Новини підтвердили факт звернення батьків щодо згаданих інцидентів, зараз вони з'ясовують усі обставини справи і до оголошення підозри тренеру деталей не розголошують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 40
123 Показати IP 28 Червня 2022 13:05
Старший чоловік , думав що то міксери
Такі да Показати IP 28 Червня 2022 13:13
Будь яка жіноча спортивна команда з часом перетворюється в банду лесбіянок. Тим паче волейбол, там здорові тьотки з тестостероном як у мужиків. От вони і розважаються як можуть. А Галицький тут до чого?
OLENA Показати IP 28 Червня 2022 13:34
NARESHTI XTOS PODAV ZAJAVU NA NJOGO. WZE BAGATO ROKIV VIN ZNUSHAETSA Z DIVCAT.
Але Показати IP 28 Червня 2022 13:48
поки ,що все дуже схоже на брудні «ігри»за посади - одних прибрати не гребуючи будь-якими засобами, щоб іншим місце звільнилось.Тьфу((
лучани Показати IP 28 Червня 2022 13:50
підкинули дідові 72 роки.
Лучанин Показати IP 28 Червня 2022 13:57
Ще є, так звана, "тренер" (візуально на тренера зовсім не схожа - товста і низька) у басейні на Грушевського - Юлія Миколаївна. Це просто злочинець. Основне її завдання принизити дитину (включаючи привселюдно побої) віком біля 6-7 років і зненавидіти воду і змагання. Вона реально заслуговує на в'язницю від 10-и років. Як на мене, то пожиттєво.
ABC Показати IP 28 Червня 2022 13:57
То він закуповував спортивний інвентар для волейболу, а йому продали трохи не те. Підставили, коротше кажучи. Він планував це все добро повернути назад в магазин, але не встиг. Прошу зрозуміти і вибачити.
123 Показати IP 28 Червня 2022 14:40
цей дід. все своє спортивне життя, парив своїх підопічних та всі його жінки його учениці. Завжди знали, що це за педофіл
124 до 123 Показати IP 28 Червня 2022 16:51
а ви їм «свічку тримали» , що так впевнено стверджуєте?
777 Показати IP 28 Червня 2022 14:43
Як комусь пізніше буде соромно. Блін, оці ігри підкилимні з посадами пов'язані. Дуже чекаю результати розслідування та прізвища оцих зацікавлених осіб.
Зек Показати IP 28 Червня 2022 15:10
Як можна бути тренером збірної цьому убл*дку і його дружині пособниці вир*дки Які на х...посади хто хоче його обілити? На змаганнях снбе вів немов ідіот збочннець
Волинянин Показати IP 28 Червня 2022 15:15
ніхто його не прибирав! обласна рада кого захоче, того поставить! от і призначили його в.о.а в.о. це більше, ніж постійно!
Берлiн Показати IP 28 Червня 2022 15:49
Я займалась волейболом у цього тренера близько 7 рокiв ще за часiв радянського союзу. Зараз менi самiй за 50 рокiв, але я до сьогоднi пам'ятаю як вiн мiг вдарити мене в обличчя, коли я на його думку погано грала. Приниження своiх пiдопiчних - це було нормально тодi i я не сумнiваюсь, що це так i залишилось. Сьогоднi я не розумiю, чому я тодi не розповiдала нiчого своiм батькам, чому ця людина мала на мене такий вплив i тодi ми його так боялись. Але це вже психологiя. Та й час був зовсiм iнший, а вiн i тодi вже був "шановним" тренером, отримував премii вiд управлiння освiти. Надiюсь, що буде достатньо доказiв щоб призвати його до вiдповiдальностI.
Іван Іванович до Берлiн Показати IP 28 Червня 2022 16:09
Все це звісно цікаво, проте Богуслав Галицький ледве до пояса дістає своїм ученицям (особливо таким як Люда Осачук чи Віка Даньчак). Я неодноразово бачив наших волинських волейболісток зблизька і в мене склалось таке враження що вони можуть любого мужика в баранячий рог скрутити.
Берлiн до Іван Іванович Показати IP 29 Червня 2022 13:31
Як я вже написала, ця людина мала вплив на своiх пiдопiчних. I це була ДИТЯЧА спортивна школа. Вона так i називалась тодi - Дитячо-Юнацька Спортивна Школа(ДЮСШ).Коли я почала займатись волейболом - я була у третьому класi середньоi школи. Ви справдi вважаете, що дитина може "скрутити любого мужика в баранячий рiг"? На мою думку, не кожна доросла людина може чинити не тiльки фiзичний, але навiть i моральний спротив, коли вона знаходиться пiд тиском впливоi людини. I коли вона вважае, що вiд цiei людини залежить ii майбутне - таке як бути членом збiрноi краiни, чи навiть просто вступу до вищого учбового закладу. А те, що ця людина впливова говориться вже на початку цiеi статьi - "відомого заслуженого тренера України". Я написала про те, що було зi мною тодi.Про те, що вiн робить зараз я нiчого не знаю. А тодi знала я цю людину не з хорошоi сторони. Хоча напевно вiн сам думав, що коли вiн дозволяв собi мене вдарити, то вiн виховував в менi сильний характер. В якийсь мiрi вiн був правий, тому що пiсля закiнчення дев'ятого класу я перестала займатись волейболом. Не дивлячись на те, що я тодi вже навчалась у Киiвському спортивному iнтернатi. I це було одне з найкращих рiшень у моему життi - менi не потрiбно було бiльше бачити цю людину. А про те, про що йде мова у цiй статьi - тiлькi правоохороннi органи можуть встановити чи був у його дiях склад злочину. А якщо встановлять, то тiльки суд може признати чи е вiн винним i в якiй мiрi. A встановити склад злочину i зiбрати необхiднi докази в таких спаравах напевно не легко.
Іван Іванович до Берлiн Показати IP 29 Червня 2022 14:28
Ну так, звісно, колись давно він тренував дітей. Але зараз він відомий як тренер команди жіночої Суперліги, команди яка єдина з усіх спортивних команд Луцька грала у єврокубках. Ви розумієте який це рівень? Ви вважаєте що у тренера дорослої команди є час та бажання вчити азам гри маленьких діток? В ДЮСШ не лише він працює, там є інші тренери волейболу, чому ніхто не спитав їхню думку?
Читач до Берлiн Показати IP 28 Червня 2022 20:12
так, підтверджую - неодноразово під час тренувань і потім змагань він був нещадним, приміняв фізичну силу, міг вдарити своїх підопічних, принижував, кричав, спортсменки не мали права ні на що, окрім тренувань - ні особистого життя, ні жодних інших зацікавлень. Усі тоді думали, що це такий стиль тренера, і що йому можна усе пробачити, бо він дає гарні результати
Глас божий Показати IP 28 Червня 2022 16:58
А тепер, якшо наділені дедуктивним складом ума, скажіть, а якими виростуть діти, які були виховані і були свідками отаких неблаговидних діянь, непорядних і антиморальних вчинків і дописів своїх же батьків ! Говорити про якісь моральні устої, педагогічне виховання, порядність, совість задля нечистоплотної шарпанини за владу - тут навіть і дискутувати не треба,бо все відразу видно, звідки ноги ростуть ! Час мине, все проявиться і залишиться тільки почуття вини, докори совісті і страх, шо в майбутньому і з ними такими ж методами розправляться ! Нема нічого святого - низість і падіння моралі владців !
То Показати IP 28 Червня 2022 16:59
то бив чи домагався? Взагалі спорт, балет, танці - отримували всі, особливо ті з вихованців , хто був чогось вартий. А ще в ті (радянські)часи( та й зараз ще так є)батькам власних гаряче любих діточок ременем шмагнути, в куток на коліна поставити, ляпаса дати - скрізь і поряд. Чи може хтось скаже що ні, не було такого? То один сатрап знайшовся, а всі решта вихованці інституту благородних дівиць( там ,до речі ,теж всяке бувало).
зЛуцька Показати IP 28 Червня 2022 19:04
Бачив не раз як він веде себе на людях, як кричить на підопічних, лається і видно, що лише присутність людей стримує від рукоприкладства. Також багато знайомих дівчат, які грали в цій команді, ще коли в них були спонсори, які платили зарплати, він майже силою заставляв підписувати контракти, під страхов або що виженуть, або що ніколи не вийдеш в основу, і платив зовсім не ті гроші, які казав спонсорам. Про його збоченність теж не раз чув, чого достатньо лише камер в кімнатах дівчат, які знімались для них від клубу. Лише вдумайтесь, камери в дорослих дівчат і хто знає для яких цілей...одним словом не порядна людина, і навіть не маючи доказів про всі ці новини, сумнівів немає, що ця людина на все здатна. Хай би як, як на мене відкупиться і з часом всі забудуть...на його щастя він добряче накрав за свій час будучи тренером, повірте, знаю в кого він тримає мільйони гривень в банку...на посаді тренера волекйбольної команди, чесним шляхом не заробиш. Плюс до всього має не одну квартиру у Луцьку...Коротше кажучи, таких не шкодують, хай згниє за гратами.
волинянин Показати IP 28 Червня 2022 19:42
а я так скажу! підтвердиться - посадити! справа в іншому! хто його перепризначив на директорську посаду в 72 роки? де виконання умов конкурсу! чому обласна рада на керівні посади в спорті призначає зовсім випадкових людей!? ні в одній області України такого немає! чого вартують останні призначення як з боку обласної ради так і з боку обласної адміністрації! пора вже прокуратурі області розібратися з такими призначеннями (люди ж незаконно отримують заробітну плату! щодо даного випадку, то це, безумовно ЖАХ! сталося б так з моєю донькою, я б сам відірвав йому яйця!
Оксана Показати IP 28 Червня 2022 20:14
Я знаю теж багато випадкив що Галицький знущався , погрожував, приймав силу проти дивчат. Ледве здержував себе перед глядачами, Чула, що багато з дивчат , яки тренувались у нього були запугани та дуже його боялися, та назавжди осталися з зломаною психикою. Галицький хамовито видносився до дивчат дуже багато рокив. Хочу щоб справедливисть взяла верх, повинен нести видповидальнисть за свои злочини.
З Луцька Показати IP 28 Червня 2022 20:46
Не вірю. Знаю цю людину лише з хорошої сторони.
Кручу на ху до З Луцька Показати IP 28 Червня 2022 23:48
Не вір. суд розбереться
Галина Показати IP 28 Червня 2022 21:55
На посадах одні пенсіонери! Усім під 70 !!!! І це на Волині норма! Стид і сором!
Стоп Показати IP 28 Червня 2022 22:08
Це все правда скільки талановитих учениць чомусь покинули волейбол в Луцьку навіть грали за збірну Украіни
А до Стоп Показати IP 29 Червня 2022 15:37
ви спитайте при нагоді в волейболісток ,що у них з колінами, як правило майже у всіх.Багато талановитих і старанних, перспективних змушені покинути ще практично на старті саме через специфічні травми. Спорт-справа жорстка - піт, синці, біль, вперто зціплені зуби і тоді результат. А соплям і сю-сю-сю там ніколи місця не було і не буде. Хто не готовий до труднощів, то в гурток плетіння і вишивання треба записуватись, а не в спорт іти.А оцей от бруд весь, що розвели і старанно жбурляєте на вентилятор - підстава і гидота, пляма на відому спортивну школу і справді сильну і відому на міжнародному рівні команду.
Берлiн до А Показати IP 29 Червня 2022 18:34
Якщо хоч одна дитина вiд нього постраждала, то грош цiна такому тренеру i всiм його досягненням. Тодi нехай вiн своi колiна згибае i розбивае по тюрьмах.
Вже до Берлiн Показати IP 30 Червня 2022 11:41
Всі зрозуміли, що у вас явно особисте. А тому не з ваших суб‘єктивних позицій визначати яка кому ціна. Ніхто нікого силою здається не тягне ні в спорт ні до якогось конкретного тренера. І в часи коли ви займались, то кріпосне право давно відминили. Треба було розказати своїм батькам про свої проблеми і їх вирішувати. Чого ж ви цього не зробили?чи в тому ,що ви були зашугані і забиті їх вихованням, що навіть думки не припускали що можна довірливо їм все розказати і очікувати на допомогу теж винний тренер? А тепер , через сто років, все на верх поперло, і то коли нагода трапилась і анонімно.
Берлiн до Вже Показати IP 30 Червня 2022 14:43
Так, особисте. Такi речi - це завжди в першу чергу особисте i кожен сам особисто приймае рiшення чи залишатися йому в помийнiй ямi, чи вийти з неi.Про анонiмно - нiхто тут в коментарах не пише свое справжне iм'я. Taкож i Ви.Так просто не прийнято в сучасному internet-спiлкуваннi. Ta воно в мене i зовсiм iнше нiж тодi - мое справжне им'я. Так само як громадянство. I ви правi - визначення мною цiни цiei людини не мае значення. Головне те, що батьки неповнолiтнiх дiвчат, за заявою яких почато кримiнальну справу проти Богуслава Галицького, належно його оцiнили i не хочуть, щоб вiн був керiвником спортивноi школи, де займаються ixнi дiти. Саме це головне. Незалежно вiд того, як все закiнчиться. I я Вас розумiю - якщо Ви його так захищаете, то у Вас е своя зацiкавленнiсть в цьому.Moжливо теж особиста. Бажаю Вам доброго дня! З повагою, Carolena Schwarzmeier.
Берлiн до Вже Показати IP 30 Червня 2022 15:39
I надiюсь, що Ви достатньо освiдомленнi про спiлкування в Iнтернетi. Тому що коли я нажимаю на "Показати IP" в заголовку Вашого коментаря, то бачу, що користувач пiд именем "Вже" i "A" - мае одну i туж саму IP-Адресу вiд Провайдера Internet зв'язку. Це означае, що це одна i та ж сама людина пише коментар, хоча вказуе рiзнi iмена користувача. Надiюсь, що цей коментар допоможе Вам краще орieнтуватись в Internet просторi. Сьогоднi ж 2022 рiк, а не так як 100 рокiв тому. З повагою, Carolena Schwarzmeier.
Так справи не вирішу Показати IP 28 Червня 2022 22:27
Стаття замовна і чітко прочитується з чиєї подачі. Чомусь розродилися пасквілем батьки,а не постраждалі і принижені. Вони самі, оскільки уже давно повнолітні, повинні би, якщо факти правдиві, мали би звернутися у правоохоронні органи. А тільки суд в кінцевій інстанції має поставити крапку ! А то прочитавши статтю, подивившись відеоматеріал і, особливо, ознайомившись із змістом коментів можна впевнено зробити висновок, м'ягко кажучи, у необ'єктивності потерпілих. Думали налякати і заставити самого тренера піти за власним бажанням, а він вперся. Повиливали бруд, обі&рали одне одного ! А владний кандидат уже на старті засидівся. Не зрослось ! Типовий приклад - як не треба поступати ! Згодом усі будуть в Сірка очі позичати. А саме головне, шо молодих спортсменок на все життя заразили бацилою непорядності, підлості, антиморалі і зкомпроментованості влади ! І в майбутньому і вони, і по відношенню до них будуть так само поступати - зіпсований авторитет, імідж і мораль ! Та і пляма на Луцьку, Волині і владі ! Через певний час буде нова стаття ...
Волинянин до Так справи не вирішу Показати IP 29 Червня 2022 08:49
не пишіть дурню! скоріше ваша стаття замовна! в нього закінчився контракт, але його призначили виконуючим обов'язки в 72 роки!!! (хоча не мали на це права) просто чоловік останнім часом не відчував ніг під ногами! щодо того, чому не написали самі дівчата???? відповідаю! тоді їм би ніколи не грати в основі та й перебувати в даній спортивній школі!
Тетяна Показати IP 29 Червня 2022 09:47
Скільки років працює і не будо нічого подібного не заяв ні чого. Дуже гарна підстава...
волинянин до Тетяна Показати IP 29 Червня 2022 17:32
викликає великий подив, чому Галицький мовчить! він що в лікарні в реанімаціі, він без свідомості??? та він повинен зараз на всю область, державу кричати, що він не винен!!! вимагати фактів, пояснень пострадалих і т.д.він повинен доказувати всім, що це наклепи, що це підстава... а він чомусь цього не робить...
Берлiн до волинянин Показати IP 29 Червня 2022 18:57
По Аверсу сказали, що проти нього вже ввели кримiнальне провадження i відсторонили його від обов’язків. Зараз напевно нi одна i сторiн нiчого коментувати не буде до кiнця слiдства щоб не нашкодити собi.
Все тайне стає явним Показати IP 29 Червня 2022 09:48
Багато з тих хто знав дівчат з команди ( різних поколінь) особисто, знав про те що він виробляв погані речі з дівчатами в лазні. Я би радив звернутись за показами до тих, хто грав у основній команді з 2008-2014 роки в команді. Якщо хтось з них розповість дійсно правду, то я думаю людина понесе відповідальність за свої вчинки. Але чи захочуть дівчата говорити - питання відкрите. Але сам факт того що це було - неприпустимо.
Caramelka Показати IP 1 Липня 2022 16:40
Carolina, я особисто хочу вам подякувати за ПРАВДУ, ви велика молодець, і розумна жінка. Дякую за сміливість. Скільки років пройшло - а вам це в свій час боліло. Думаю - це допоможе побачити цілісну картину....Якби ви колись навідались до Луцька....приїздіть як буде МИР, то у вас є однодумці...БЕЗНАКАЗАНІСТЬ збільшує аппетит , гроші, влада(в даному випадку-на тому рівні, що він займав) -теж роблять свою справу....рідко хто залишається з цими випробуваннями в гармоніїї....ось і результат.
Берлiн до Caramelka Показати IP 1 Липня 2022 20:12
Дякую Вам за приємні слова. Нехай все буде добре, а все жахливе залишиться позаду!
Caramelka Показати IP 6 Липня 2022 11:10
Іван Іванович, а ви з породи "сцикливих", бійтеся і далі дівчат-волейболісток-спортсменок...... і не захищате того, хто винен навіть "трішечки", як на ваш погляд" (диму без вогню не буває) ЧИ ЦЕ НА ВАШ ПОХАБНИЙ ПОГЛЯД - "з спільної згоди у них відбувався - інтимний звязок".................................там сила удару по м'ячу така, що буде боліти сильно......, бо вас то точно можна скрутити в баранячий ріг, ви на такого схожі..... по закидах в коментарі.................. ЯК НЕ ДАНО РОЗУМІТИ ПСИХОЛОГІЮ насилля, ТО НЕ СУНЬТЕ НОСА, ДЕ ВИ "профан",будьте здорові !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus