USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ексгравець «Волині» перейшов у латвійський клуб

10 Липня 2019 20:01
Колишній півзахисник луцької «Волині» В’ячеслав Шарпар днями покинув лави полтавської «Ворскли» і вже знайшов новий клуб.

Тепер Шарпар захищатиме кольори латвійського чемпіона і володаря національного кубку столичного ФК «Рига». Це інформацію підтвердило керівництво рижан.

З «Ворсклою» Шарпар розстався полюбовно і покинув Полтаву у статусі вільного агента. З ФК «Рига» футболіст уклав річний контракт.

Як зізнався сам спортсмен, однією з головних причин переходу в латвійську команду стала можливість пограти в єврокубках. І вже 10 липня «Рига» стартує у першому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, де на виїзді зіграє проти ірландського «Дандолка». Правда В’ячеслав Шарпар не полетів в Ірландію і вболіватиме за нову команду на відстані. А от на матчі-відповіді 17 липня український півзахисник може дебютувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОЛИШНІЙ ХАВБЕК «МЕТАЛІСТА 1925» ГРАТИМЕ ЗА «ВОЛИНЬ»

Зазначимо, в команді також виступає «екскарпатівець» Романом Дебелко. А тренером по нападниках є бразилець Андресон Рібейро, який свого часу виступав в Україні.

Нагадаємо, за луцьку «Волинь» Шарпар дебютував влітку 2009 року. У сезоні 2009/10 разом з командою став срібним призером Першої ліги, тоді «Волинь» вийшла в Прем’єр-лігу. Згодом футболіст ще декілька разів повертався до Луцька. А в перервах виступав за харківський «Металіста» та тираспольський «Шериф». Загалом за «червоно-білих» В’ячеслав відіграв 88 матчів та забив 6 голів. Пізніше футболіст захищав кольори казахського «Атирау» та полтавської «Ворскли».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus