USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Екскомандувач сил НАТО в Європі: Путін може завдати ядерного удару по Польщі

25 Березня 2022 07:43
Президент Росії Володимир Путін може віддати наказ про застосування тактичної ядерної зброї й завдати удару по території Польщі.

Про це сказав екскомандувач об’єднаних сил НАТО в Європі генерал Веслі Кларк, повідомляє Українська правда з посиланням на CNN.

«Якщо він (Путін – ред.) справді хоче стримати НАТО, якщо він вірить, що може зруйнувати НАТО, він може застосувати тактичну ядерну зброю. Де він її застосує? Можливо, не в Україні, а десь у людному місці в Польщі», – заявив він.

Читати ще: У Росії відкрито погрожують ядерною зброєю у разі «провокації НАТО»

Веслі Кларк зазначив, що російські війська у рамках навчань моделюють ситуацію у якій Росія програє, бо НАТО підтримує її противника. У цьому випадку вони мають застосувати тактичну ядерну зброю. Як результат НАТО заявляє, що не хоче ядерної війни і відступає.

Кларк також висловив сумнів, що Росія застосує хімічну зброю в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Березня 2022 08:11
якщо путін і застосує щось,то тільки на території України, проте навіть після цього сподіватися, що захід захоче розвалу росії не варто, буде чергова спроба побудови 'демократії в росії', бо це вигідно заходу, а вони завжди роблять не те,що треба, а що вигідно, важкі втрати несемо ж ми , а не вони.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus