USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ексначальнику Нацполіції в Дніпрі, який «натравив» КОРДівців на патрульних, вручили підозру

23 Серпня 2019 14:46
Скандальному вже колишньому начальнику ГУ Нацполіції в Дніпрі Віталію Глуховері, який «натравив» співробітників спецпідрозділу «КОРД» на місцевих патрульних, сьогодні, 23 серпня, вручили підозру.

Про це у своєму пості в Facebook повідомила Ольга Варченко, перший заступник директора Держбюро розслідувань.

«Є новини у справі незаконного затримання в Дніпрі поліцейських Управління патрульної служби у Дніпропетровській області співробітниками спецпідрозділу «КОРД», що набуло великого негативного суспільного резонансу. Сьогодні повідомили про підозру колишньому начальнику ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області», – написала вона.

Вона також зазначила, що затримання патрульних відбувалося із застосуванням фізичної сили і демонстрацією зброї.

Дії підозрюваного Віталія Глуховері кваліфікують як кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 365, ч. 2 ст. 343 та ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 371 УКУ.

Зараз ДБР продовжує досудове розслідування. Якщо суд доведе провину Глуховері, скандальний ексначальник Нацполіції в Дніпрі сяде на 10 років із забороною обіймати певні посади та займатися певною діяльністю протягом 3 років.

Нагадаємо, раніше писали про те, що 12 вересня 2018 року Віталій Глуховеря, ще будучи на посаді начальника Головного управління Нацполіції в Дніпрі, незаконно віддав команду співробітникам спецпідрозділу «КОРД» затримати місцевих патрульних, зупинивши водія «Range Rover» за порушення ПДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus