USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Епідемії грипу та ГРВІ на Волині не уникнути

4 Грудня 2017 12:09
В Україні фіксують зростання кількості хворих на ГРВІ та Грип, що поступово призводить до стану епідемії. Як зауважили фахівці, вже занедужало понад 40 тисяч волинян.

Про це йшлося під час оперативної наради в облдержадміністрації 4 грудня.

Головний державний санітарний лікар області Наталія Янко розповіла, що найбільше хворіють у Камені-Каширському, Маневичівському районах та містах Луцьк і Нововолинськ.

«На жаль, епідемії не вдасться уникнути, цього року можуть захворіти до 7 мільйонів українців. Вже 9 випадків в Україні виявили, що це саме грип. Загалом, є три штами грипу: «Гонконг», «Брісбен» і «Мічиган». Зараз спостерігається підвищення захворюваності. Щодо області, то вже занедужали понад 40 тисяч краян, перехворіли понад 4% населення, госпіталізовано понад 1200 хворих, з яких 75% - діти», - інформувала Янко.

ЧИТАТИ ЩЕ: НЕ ТАКИЙ СТРАШНИЙ ГРИП, ЯК УСКЛАДНЕННЯ, - СІМЕЙНИЙ ЛІКАР З ЛУЦЬКА

Та додала, що цього року більше людей зробили щеплення - 2,5 тисячі осіб, торік зробили щеплення близько 1700 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus