USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Естафета натхнення триває: «Жіночий десант» стартує в Рожищі

15 Березня 2021 19:03
Жіночий рух «ЗА Майбутнє» оголосив про старт проєкту «Жіночий десант» у Рожищі.

«Запускаємо курси самооборони для жінок! Дівчатка, не втрачайте можливості змінюватися, ставити нові цілі і рухатися вперед! А ми допоможемо подолати цей шлях, адже разом все можливо», – написала у Фейсбуці координаторка Жіночого руху «ЗА Майбутнє» на Волині, депутатка Луцької районної ради Ольга Максим’як.

Тренер «Жіночого десанту» в Рожищі – володар чорного пояса з таеквон-до Володимир Іщук.

Заняття відбуватимуться щопонеділка о 19:30 у спортзалі, розташованому в будівлі Рожищенської районної дитячо-юнацької спортивної школи.

Курси самооборони є безплатними, відкриті для жінок будь-якого віку та будь-якої фізичної форми.

Нагадаємо, партія «ЗА Майбутнє» організувала курси самооборони для жінок по всій Україні. На Волині такі групи відкрили у Луцьку, Любешеві, Володимирі-Волинському, Ківерцях та Маневичах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus