USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Федецький прокоментував його ймовірне призначення заступником голови Волинської ОДА

24 Грудня 2019 17:13
Відомий український футболіст Артем Федецький не підтвердив і не спростував інформацію ЗМІ про те, що його кандидатуру розглядають на призначення заступником голови Волинської ОДА.

Про це він повідомив в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

«Поки без коментарів, на цьому етапі», – повідомив він та додав, що прокоментувати цю інформацію він буде готовий, «коли буде офіційно буде більш-менш (відомо, - ВН), а поки – без коментарів».

Нагадаємо, днями на сторінці Fan-project Volyn з’явилася інформація про те, що новопризначений голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко всерйоз розглядає кандидатуру Федецького на посаду «гуманітарного» заступника голови ОДА.

Слід зазначити, що Артем Федецький також був присутній під час офіційного представлення голови Волинської ОДА.
Довідково:

Арте́м Андрі́йович Феде́цький народився 26 квітня 1985 року в місті Нововолинську. Український футболіст, захисник. Виступав, зокрема за «Шахтар», «Карпати» і «Дніпро». Володар Кубка УЄФА 2009 у складі донецького «Шахтаря». Колишній гравець національної збірної України, учасник Євро-2016. Син відомого футболіста Андрія Федецького.

На парламентських виборах 2019 року балотувався в одномандатному окрузі №118 у Львівській області від президентської партії «Слуга народу», проте вибори програв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Навіть не Баба Ванга Показати IP 24 Грудня 2019 17:42
А ну почитайте мій комент під статтею про представлення нового голови ! Вже тоді про це було мною написано ! Дії нової влади абсолютно читабельні ! Можу передрікти її дії на рік вперед !
Луцьк Показати IP 24 Грудня 2019 17:52
Якщо знаєш, що зможеш, працюй, якщо ні не позорся як Кличко....
ветфельдшер Показати IP 24 Грудня 2019 17:57
Сьогодні президент звільнив "...за відсутністю результату роботи" двох голів адміністрацій: Закарпатської і Львівської. В Україні виродились кадри і ця проблема стоїть дуже гостро. Є розумні люди, але вони не "слуги народу". А по звільнеих сьогодні головах ОДА зразу було видно, що то за хлопята. То я хвилююсь, щоб не було так на Волині. А воно до того йде. Футболісти ще не керували жодною з областей.
вояк до ветфельдшер Показати IP 24 Грудня 2019 19:29
Тай з поліцаїв голови адміністрацій такі,що краще б їх не було.Два вже керували і толку з них,як з козла молока.Привозний прекрасно знає,що він тимчасовий і жити на периферії в Луцьку він не буде.Ну,а з футболіста такий самий керівник,як і з боксера.
лучанка Показати IP 24 Грудня 2019 18:12
Така тепер політична еліта: перукарі, піарники, спортсмени,ресторатори. Тому такі закони і така робота.
Лучанин Показати IP 24 Грудня 2019 18:41
А на посаду начальника управління культури ОДА потрібно призначити Віталія Кварцяного...
свс Показати IP 27 Грудня 2019 12:06
Для Луцька він нуль,як спортсмен,Для Луцька він нічого не зробив...........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus