USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Заступник голови Волинської ОДА подає у відставку

2 Листопада 2019 20:02
Заступник голови Волинської облдержадміністрації Денис П’ятигорець звільняється із займаної посади.

Про це свідчить декларація, яку подав чиновник перед звільненням, 31 жовтня 2019 року.

Денис П’ятигорець почав працювати у Волинській ОДА, коли ту очолював Олександр Савченко. З жовтня 2018 року він обіймав посаду заступника голови. Після відставки Савченка залишився працювати з виконувачем обов’язків голови ОДА Олександром Киричуком.

Нагадаємо, 28 жовтня уряд погодив призначення головою Волинської ОДА правоохоронця з Луганщини Юрія Михайловича Погуляйка. Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький оприлюднив відео, у якому розповів, що Погуляйко відомий на Луганщині тим, що «кришує» незаконну вирубку лісу, а також у заяві в поліцію він називав ветеранів АТО «бандформуваннями»

Варто зазначити, що волиняни з недовірою та без ентузіазму зустріли новину про ймовірне призначення на посаду голови ОДА колишнього міліціонера, посадовця з Луганщини.

Народний депутат Ігор Гузь звернувся до президента Володимира Зеленського із заявою про те, що не може бути керівником області людина, яка працювала і жила в іншому регіоні. Такому голові ОДА знадобиться мінімум рік, аби ознайомитись зі специфікою та проблематикою Волинської області.

Свою незгоду з кадровим рішенням уряду висловила Волинська обласна рада, а також Луцька міська рада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юлія Показати IP 2 Листопада 2019 20:42
Він вже давно не ходить на роботу
Монархіст Показати IP 3 Листопада 2019 09:19
Має бути від президента - ОДИН наглядач на область. Хватить.
Богдан Сташинський Показати IP 3 Листопада 2019 17:13
Невелика втрата ...
санітар Показати IP 3 Листопада 2019 18:43
Треба повертатись до облвиконкомів. Кабмін, АП і ОДА дублюють один одного, сидять на худій шиї держави. А обласні адміністрації - це стадо трутнів, які томляться від нічого робити. В облвиконкомі можна поставити 2-7 трутні, які б були "смотрящими" від президента. ОДА - це архаїка, купка паразитів, які сидять і гадають, як кохаються їжаки з вужами.
Калігула Показати IP 3 Листопада 2019 19:31
Везе Волині на варягів!!! Нічого не міняється, подоїть область та поїде!!
Їван Показати IP 4 Листопада 2019 09:26
Шо був, шо не було ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus