USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Фіолет» презентував кліп на пісню «Бібліотека», що стала трендом у TikTok

8 Грудня 2021 18:32
Ще в 2017 році фронтмен «Фіолету» Сергій Мартинюк випустив альбом Kamasutra. У першій пісні з нього «Бібліотека» він співає про те, що «найкраще місце для хорошого сексу – бібліотека».

А за чотири роки – восени 2021-го – пісня стала вірусним хітом та очолила чарт Spotify Viral 50 в Україні та Росії. Наразі вона вже має 2 600 000 прослуховувань на стрімінгових сервісах. А на YouTube перегляди сягнули позначки 2 800 000.

Окрім того, неабияку популярність вона здобула у TikTok – під «Бібліотеку» користувачі мережі зняли понад 115 тисяч відео. Під трек тіктокери рекомендують новинки літератури, улюблені книжки та просто популяризують читання.

Читати ще: Символ життєвих змін: «Фіолет» презентував новий кліп

«Хтось з минулого сказав: що більше ми читаємо, то менше воюємо. Давайте частіше ходити до бібліотек та книгарень, привчати до цього знайомих, друзів, рідних, коханих та дітей. Що там робити, ви вже вирішуйте самі, але при цьому не забувайте прихопити з собою щось із класики чи постмодерну», – каже Колос.
А 7 грудня «Фіолет» презентував і кліп на пісню, що встигла наробити шуму. Буквально за добу він набрав понад 10 тисяч переглядів на YouTube.

Читати ще: Нова пісня на день народження. Гурту «Фіолет» – 12 років

«Оскільки пісня має досить відвертий і на перший погляд примітивний характер, наша відеоробота має на меті донести її глибокий зміст: хочемо показати людям, що від читання можна отримувати задоволення не менше, ніж від сексу», – каже Колос.

Читати ще: «Зовсім не боляче»: музична сповідь фронтмена «Фіолету»

Шанувальники вже засипали кліп компліментами. «Фіолет» вміє навернути людей до читання книг», «Дуже круто: не зовсім класично, але мегафантастично», «Найкраща реклама української класичної літератури», «Сильно, стильно та сучасно!», «Повна оригінальність і драйвовість з ноткою романтики і певної літературності», – коментують фоловери та сподіваються невдовзі побачити нові не менш класні роботи гурту.

Оксана ГОЛОВІЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отож Показати IP 8 Грудня 2021 18:36
Кожен має свій смак. Власне я після першого куплету щоб не отримувати секс на голову просто вимкнув і від тиші реально отримав задоволення.
ЗнайЮ Показати IP 8 Грудня 2021 22:08
От не знаєш звідки до тебе раптом популярність прийде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus