USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Зовсім не боляче»: музична сповідь фронтмена «Фіолету»

18 Серпня 2021 16:29
18 серпня вийшла зворушлива прем’єра кліпу гурту «Фіолет» на пісню «Зовсім не боляче», що увійшла до альбому «Стежка», який побачив світ у травні. Ця збірка пісень, кажуть музиканти, стала для них своєрідним підсумком року життя в карантині.

Режисером відео став Віталій Карабань. Кліп знімали на плівку 8 мм.

Нещодавно фронтмен «Фіолету» приголомшив фанів новиною про розлучення з дружиною.

Читати ще: Максимально лірично й відверто: дві прем'єри від «Фіолету»

«Буває, що люди починають дивитися на життя з різних ракурсів і розуміють, що час рухатись кожному своїм шляхом. Важко сказати, коли саме це сталося, все йшло само собою і мало накопичувальний характер», – сказав Сергій Мартинюк у коментарі «ТСН».
«Зовсім не боляче» стала своєрідною епітафією історії стосунків, яка тривала сім років, – розповів Колос. – Написана в один із найважчих життєвих періодів за мої тридцять три з половиною, коли потрібно було визначатися, що робити далі і чи робити щось взагалі.

Рядки та мелодія з’явилися на кухні квартири мого друга, де я на той момент тимчасово жив. Я не до кінця розумів, чи готовий ділитися цим зі світом, чи ні, і чи взагалі в майбутньому зможу виставляти на загал окремі подробиці особистого життя, як робив це до того. Важко сказати, просив я цією піснею вибачення, виправдовувався чи просто намагався остаточно поставити крапку і рухатися далі, проте це та історія, при написанні якої найменше думалося про формати, цільову аудиторію, хітовий потенціал та промо-меседжі».

Читати ще: Про Макса Барскіх, втечу від «мєнтів», 15-річчя «Бандерштату»: у рідному Луцьку виступив гурт «Фіолет»

Сергій зазначає: зараз він багато пише і про минулі стосунки, і про нове життя, намагається знаходити в усьому позитив та реалізовувати себе у творчості й нових проєктах.

Оксана ГОЛОВІЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus