USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Богдан Моторс» отримав майже 35 млн грн за таємною угодою з «Укроборонсервісом»

26 Лютого 2019 14:57
У лютому держпідприємство «Укроборонсервіс» заплатило понад 34 млн гривень корпорації «Богдан Моторс». Кошти надійшли на виконання договору з Міноборони. Про це повідомляє голова експертної організації StateWatch Гліб Канєвський з посиланням на офіційний портал використання публічних фінансів.

Угоду уклали наприкінці січня. Сплачена сума складає лише 70% загальної вартості, яка становить 49,2 млн гривень.

На порталі публічних закупівель Prozorro дані про умови угоди відсутні. Також невідомо, що саме «Укроборонсервіс» купує в автозаводу.

Канєвський переконаний, що відсутність даних на Prozorro вказує про виконання робіт у межах засекреченого державного замовлення. Бенефіціаром корпорації «Богдан Моторс» є перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський. Він — давній бізнес-партнер президента Петра Порошенка, відповідає за оборонно-промисловий комплекс.

До слова, нагадаємо, Президент України відсторонив з посади свого бізнес-партнера Гладковського після того, як стали відомі факти розкрадання в українській армії. Зокрема раніше повідомлялося, що син заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником мільйонних схем з розкрадання в оборонному комплексі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВВ Показати IP 27 Лютого 2019 17:24
Кому війна, а кому мати рідна. Ось Вам і Петро Порошенко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus