USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ФК «Волинь» підсилилася трьома новачками

10 Березня 2021 21:05
Футбольна команда «Волинь» підсилилася перед весняною частиною чемпіонату України у Першій лізі. Новачками клубу одразу стали троє гравців – В’ячеслав Шарпар, Мішель Джордан Нкололо та Юрій Коломоєць.

Особливо представляти В’ячеслава Шарпара вболівальникам не варто – у різні роки досвідчений півзахисник відіграв за «Хрестоносців» 100 матчів та забив 8 голів у чемпіонаті та Кубку України.

Крім «Волині» В’ячеслав Шарпар виступав також за «Нафком», «Таврію», красноперекопський «Хімік», «Нафтовик», «Іллічівець», «Десну», «Металіст» та «Ворсклу», а також молдовський «Шериф», казахстанський «Атирау» та латвійську «Ригу». На ранньому етапі кар’єри футболіст двічі вигравав Першу лігу України, а з «Волинню» виходив до УПЛ у пам’ятному сезоні 2009/10. Був також бронзовим призером чемпіонату України з «Металістом» і «Ворсклою», а також дворазовим чемпіоном Латвії у складі свого останнього клубу – «Риги».

«Рига» також була останнім клубом іншого новачка – Мішеля Джордана Нкололо.Крім чемпіонів Латвії, французький півзахисник/нападник виступав на своїй батьківщині за «Шатору», «Клермон», «Кан», «Лаваль», а також захищав кольори румунського «Германштадту» та хорватської «Істри-1961». В активі футболіста є 6 матчів та 2 голи за національну збірну Демократичної Республіки Конго.

Юрій Коломоєць – уродженець Кривого Рогу, центральний нападник. В Україні виступав за «Кривбас», охтирський «Нафтовик», криворізький «Гірник», «Олександрію», полтавську «Ворсклу», а за кордоном за угорський «МТК», естонську «Левадію» та «Істіклол» з Таджикистану. Гравець дуже добре знайомий головному тренеру Василю Сачку та іншому новачку «Волині» – В’ячеславу Шарпару, адже усі разом вони вигравали «бронзу» чемпіонату України три роки тому. Того ж таки 2017-го року Юрій Коломоєць дебютував у складі національної збірної України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus