USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Фото-клуб «Спалах-АРТ» набирає обертів

2 Травня 2009 15:00
Луцький молодіжний фото-клуб «Спалах-АРТ» не обмежиться міжнародною фотовиставкою та поїздкою в Чорнобиль. Нові грандіозні плани члени клубу обговори на зібрані 30 квітня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Під час зустрічі молоді фотографи обговорили свої досягнення, найбільшими з яких є міжнародна фотовиставки «Фотошпора-2009», яка побувала не лише у Луцьку, а й у Ковелі, та «Чорнобиль: фотохроніка сьогодення».
Художній керівник клубу Валерій Бєлов зауважив, що поїздка у Чорнобиль помітно зблизила учасників «Спалаху». Тому улітку молоді фотографи планують поїхати на ще один тематичний пленум у Маневицький кривий ліс, який також називають лісом із привидами.

Серед інших планів фотоклубу, про які розповів керівник ГО «Спалах-АРТ» Олександр Алфьоров – участь у ІІ Західноукраїнському форумі громадських організацій, виставка у Києві. Також прозвучала пропозиція створити фотопроект за участі одного із міст-партнерів Луцька.
Довідково:

Мистецький фотокіноклуб «Спалах-АРТ» – Волинська обласна молодіжна громадська організація, яка діє з початку 2006 року. Офіційно зареєстрована у листопаді 2008 року. Мета діяльності – всебічний розвиток фото- і кіномистецтва, зростання внеску фото- і кіномитців в духовне життя українського суспільства. Серед виконаних проектів – друга Міжнародна виставка художньої та документальної фотографії «Фотопрем’єра – 2009.ua» (лютий-березень 2009-го),  фотовиставка «Я, Університет, Україна» (вересень 2008-го), виставки неформальних фотоаматорів в програмі міжнародного фестивалю «UP-FEST 2» (липень 2008-го), фотоконкурси студентської фотографії та експрес-виставки «Фотошпора-2006» (листопад 2006-го) та «Фотошпора-2007» (вересень 2007-го) та інші заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Gantor Показати IP 16 Грудня 2010 14:20
Добрый день, являюсь автором фотографии, и к тому же никакого отношения к Фото-клуб «Спалах-АРТ» не имею, просьба указать авторство(Gantor.ya.ru) либо заменить фотографию
editor до Gantor Показати IP 16 Грудня 2010 14:43
Наведіть курсором на фото - з"являється посилання на ресурс.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus