USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцький «Спалах-АРТ» у волинських лісах шукав скарби. ФОТО

15 Липня 2009 10:40
Молоді фотографи мистецького фотокіноклубу «Спалах-АРТ» протягом двох днів фотографували скарби волинської природи. Про це 15 липня «Волинські Новини» повідомила прес-служба фотокіноклубу.
 
Протягом двох днів молоді фотографи «Спалах-АРТу» мандрували заповідними територіями Ківерцівського, Колківського, Маневицького, Камінь-Каширського лісових господарств, а також споглядали безкраї плеса озера Біле на Любешівщині.
 
Метою поїздки фотокіноклубу було зафіксувати на світлинах справжні скарби природи Поліського краю. Під прицілами фотокамер опинилися і вікові дуби-велетні, і так звані «криві» дерева, і молоді посадки, і корабельні сосни, за якими ще сам Петро I приїздив.
 
Організатором цієї своєрідної фотомандрівки виступило Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства. Саме керівник його прес-служби, журналіст Сергій Цюриць, який також захоплюється мистецтвом світлопису, назвав цю подорож по-особливому – «Скарби волинського лісу».
 
І хоч не знайшли фотографи-мандрівники ефемерного золота, про яке лісівники й досі легенди переповідають, але мали можливість засобами художньої фотографії відтворити обличчя Матінки-Природи, яка відкриває його лише залюбленим у неї до безтями людям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus