USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку доводять до ладу міський пляж

31 Травня 2017 18:48
Напередодні нового купального сезону міський пляж, що знаходиться за Центральним парком відпочинку імені Лесі Українки, приводять до ладу.

Фото підготовки центрального пляжу Луцька до нового сезону опублікував у Фейсбуці перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Григорій Недопад розповів, що нещодавно на пляжі в міському парку замінили двоє аварійних сходів, якими спускаються у воду. Старі сходи демонтували водолази і вивезли. На їхньому місці встановили нові, на дерев’яній основі – щоб взимку можна було спускатися.



Окрім цього, «освіжили» місця для переодягання, оновили рятувальний пост.

Окрім цього, зі слів Григорія Недопада, зараз до нового купального сезону готують і Теремнівські ставки – тут триває покос трави і підготовка території.

Нагадаємо, у центральному парку міста планують оновити "Ротонду" - тут хочуть облаштувати комплекс сімейного відпочинку "РОТОНДА" BEACH CLUB. Там буде зона для засмаги з лежаками, парасолями та кріслами, зона кафе. У пляжній зоні планують облаштувати два басейни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 31 Травня 2017 20:00
Хто у тому болотi купатись буде ??? Спочатку розчистiть його.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus