USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля входу до Центрального парку в Луцьку буде нова відпочинкова зона

6 Червня 2018 11:03
Нову концепцію відпочинково-розважальної зони перед входом у Центральний парк імені Лесі Українки в Луцьку затвердили. Підприємець має намір зробити вуличний кінотеатр, сцену для заходів та обіцяє там роботу аніматорів.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради.

Заступник начальника управління містобудування та архітектури Софія Гула інформувала, що концепцію території запропонував лише один підприємець.

«У нас було оголошено конкурс на краще розміщення тимчасових споруд на цій території біля парку, поряд з фонтанами. На жаль, зголосився лише один, тому і його концепцію пропонуємо до затвердження. Там передбачено встановлення літньої естради та альтанки для відпочинку дорослих. Підприємець обіцяє, що там буде відкритий кінотеатр, працюватимуть аніматори, буде дитяча зона», - пояснила посадовець.

Член виконкому Олександр Серватович запитав, чому цю територію віддають підприємцям, замість того, щоб місто саме облаштувало ту територію.

Зі слів виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта, цю ідею вивчали, однак визначили, що вона недоцільна.

«Вивчивши це питання, ми побачили, що поряд із цією територією є дорога, яка розділяє відпочинкову зону та парк. Тому влаштовувати зону для громадських заходів не мудро, адже це викличе певне ускладнення. Від цієї ідеї відмовилися», - пояснив Григорій Пустовіт.

Після розгляду питання присутні затвердили концепцію підприємства на облаштування нової відпочинково-розважальної зони.

Зауважимо, йдеться про територію, на якій колись був «Луцький Діснейленд».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Смл Показати IP 6 Червня 2018 14:18
Цей прикрасно вже давайте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus