USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

Фракція ОПЗЖ змінила назву і стала групою. Тепер вони «не опозиційні і мирні»

21 Квітня 2022 19:11
Народні депутати від фракції "Опозиційна платформа – За життя", чию діяльність призупинила РНБО, створили свою депутатську групу.

Про це повідомиву Facebook нардеп Олексій Гончаренко, пише Українська правда.

"У Раді створили депутаться групу "Платформа за життя та мир". З минулої назви прибрали одне слово і одне додали: вони перестали бути опозиційними і стали за мир".

Гончаренко додав, що головю групи став Юрій Бойко.

До складу "Платформи за життя та мир" ввійшли нардепи Волошин, Загородній, Кальцев, Колтунович, Льовочкін, Макаренко, Мамоян, Папієв, Пузанов, Суркіс, Шуфрич, Борт, Дунаєв, Іоффе, Качний, Ларін, Льовочкіна, Мамка, Німченко, Пономарьов, Скорик, Чорний, Королевська, Солод.

Додамо, серед опоблоківців у парламенті є такий собі Олександр Колтунович, про якого відомо зокрема те, що проживає він у Луцьку.

Читати ще: Волинський нардеп із кумом Путіна відвідав Кремль

Як відомо, 20 березня Рада нацбезпеки та оборони зупинила будь-яку діяльність низки політичних партій на час дії воєнного стану. Причина – зв’язки політичних структур з агресором.

Серед тих, чию діяльність було припинено, була й партія ОПЗЖ. Мін’юсту було доручено вжити заходів, аби невідкладно зупинити діяльність зазначених політсил.

А вже 14 квітня у Верховній Раді України оголосили про призупинення діяльності фракції ОПЗЖ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 21 Квітня 2022 19:37
Колтунович - родич Медведчука. Якийсь комусь зять, ніби.
Лучанка Показати IP 21 Квітня 2022 22:23
Зміна назви не змінює суті
Кузьма Скрябін Показати IP 22 Квітня 2022 07:26
Та вся пиздота має бути стріляна і пизджена

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus