USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Верховній Раді призупинили діяльність фракції «ОПЗЖ»

14 Квітня 2022 19:08
У Верховній Раді України оголосили про призупинення діяльності фракції «ОПЗЖ».

Про це в Telegram-каналах повідомили народні депутати Ярослав Железняк, Кіра Рудик та Олексій Гончаренко, передає УНІАН.

«Призупинена діяльність фракції ОПЗЖ у Верховній Раді України. З цієї фракції також вийшли депутати Андрій Ісаєнко та Анатолій Бурміч. Рабінович відкликаний з посади співголови фракції ОПЗЖ (чия діяльність і так призупинена)», – заявив Гончаренко.

Железняк серед інших новин щодо закритого засідання сповістив: «Ну і новина про призупинення діяльності ОПЗЖ».

«Призупинили діяльність фракції ОПЗЖ», – написала Рудик.

Днями голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявляв, що найближчим часом фракції «Опозиційна платформа – За життя» в українському парламенті не буде.

Як ми писали, 20 березня Рада нацбезпеки та оборони зупинила будь-яку діяльність низки політичних партій на час дії воєнного стану. Причина – зв’язки політичних структур з агресором.

Серед тих, чию діяльність було припинено, була й партія «ОПЗЖ». Мін’юсту було доручено вжити заходів, аби невідкладно зупинити діяльність зазначених політсил.

Співголова партії «Опозиційна платформа – За життя» Вадим Рабінович заявив про зупинення існування політсили 28 березня, але незабаром його заяву видалили з сайту партії.

Значна кількість нардепів від «ОПЗЖ» виїхали за кордон, чимало – ще до вторгнення Росії 24 лютого. Станом на 16 березня 26 нардепів перебували за кордоном. Переважно – представники «ОПЗЖ». Серед тих, хто виїхав, нардеп Ілля Кива. Наразі йому оголошено про підозру в держзраді, а депутатського мандату він позбавлений з середини березні.

Чимало представників політичної сили у місцевих радах виявилися посіпаками окупантів.

Зокрема, чинний депутат Ізюмської міської ради від політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» Анатолій Фомічевський завів в Ізюм Харківської області російських окупантів.

Міська рада Маріуполя також отримала переконливі докази про злочини місцевих колабораціоністів з партії «Опозиційна платформа – За життя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus