USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Француза, який дав ляпаса Макрону, на 4 місяці відправили до в'язниці

10 Червня 2021 21:09
Суд у Франції виніс рішення у справі про ляпас президенту Еммануелю Макрону. Підозрюваний отримав чотири місяці в’язниці.

Про це повідомляє телеканал BFMTV, пише УНІАН.

Чоловіка звинувачували за статтею про насильство щодо особи, наділеної владою. Санкція передбачала для 28-річного Дам’єна Тареля покарання у вигляді 8 років позбавлення волі та штрафу в розмірі 45 тисяч євро.

У свою чергу прокурор зажадав для підозрюваного 18 місяців ув’язнення.

У підсумку суд засудив Тареля до чотирьох місяців в’язниці.

Нагадаємо, інцидент стався під час приїзду Макрона в департамент Дром. Чоловік у зеленій футболці, окулярах та масці прокричав «геть Макронізм», а потім вдарив президента по обличчю. Інший знімав це на відео.

Зловмисник перебував під вартою, йому загрожує до трьох років в’язниці та штраф у розмірі 45 тисяч євро. Серед підозрюваних – 28-річний Дем’ян Тарел. Саме він вдарив Макрона.

Сам Макрон закликав не перебільшувати масштаби того, що трапилося.

У будинку у спільника чоловіка, який дав ляпас президенту Франції Еммануелю Макрону, знайшли «Майн кампф».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 10 Червня 2021 21:26
Ви читаєте, що пишете ??? То чоловіка засудили на 4 місяці, то чекає покарання під вартою ??? Повторно мають притягнути до відповідальності чи як :)??????
К.лучанин до Сергій Показати IP 11 Червня 2021 11:57
А ти правильно розумієш написане вище у статті? Читай уважніше:" У підсумку суд засудив Тареля до чотирьох місяців в’язниці." А Макрон , до його честі, закликав не перебільшувати масштаби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus