USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Французький «Ліон» став переможцем жіночої Ліги чемпіонів

24 Травня 2018 23:38
У фіналі жіночої Ліги чемпіонів, який відбувся в Києві, французький Ліон переміг німецький Вольфсбург з рахунком 4:1.

Основний час поєдинку завершився нульовою нічиєю, тому командам довелося грати додатковий час.

Минуло всього дві хвилини першого екстра-тайму, як футболістки Вольфсбурга вийшли вперед. Це Пернілла Хардер змістилася в центр з лівого флангу та за допомогою рикошету з-за меж штрафного вразила ворота суперника.

Але через три оберти секундної стрілки німецька команда залишилася в меншості після вилучення Александри Попп. Після цього Ліону вистачило двох хвилин, щоб зрівняти рахунок - Амандін Анрі вдалося обіграти візаві після передачі від Дженіфер Марожан і залишити ні з чим воротарку опоненток.

Всього через хвилину французький клуб вже був попереду. Це Ежені Ле Сомме відгукнулася на пас від Шаніс ван де Санден і пробила в порожні ворота Вольфсбурга. А на 103-й хвилині Ада Хегерберг подвоїла перевагу своєї команди, коли успіх принесла ще одна контратака за її участю.

Закріпила велику перевагу Ліона Каміль Абілі, яка замкнула простріл від ван де Санден, яка в черговий раз за матч класно зіграла на правому фланзі.

4:1 - Ліон втретє поспіль виграє Лігу чемпіонів. Всього французький клуб п'ять разів ставав найсильнішим у головному єврокубку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus