USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Футболіст з Ковеля виборов золото чемпіонату світу

25 Вересня 2017 11:57
Футболіст, паралімпійський чемпіон Віталій Романчук виборов золото чемпіонату світу в складі української збірної.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив виконувач обов’язків начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «ІнваСпорт» Віктор Галан-Влащук.

Паралімпійська збірна України з футболу в Бразилії перемогла команду Ірану з рахунком 1:0, виборовши титул чемпіона світу. У складі команди був і волинянин, який тріумфував на Паралімпійський іграх-2016 Віталій Романчук, якого тренує Заслужений тренер України, волинянин Юрій Тимофеєв.

Віталій Романчук та Юрій Тимофеєв
Віталій Романчук та Юрій Тимофеєв


ЧИТАТИ ЩЕ: «В БРАЗИЛІЇ БУЛИ В ШОЦІ ВІД НАШОЇ КОМАНДИ», – «ЗОЛОТО» РІО ВЕЗУТЬ НА ВОЛИНЬ

Віталій Романчук – ковельчанин, член збірної паралімпійської команди України з футболу, володар міжконтинентального кубку світу (2013 рік), чемпіон Європи (2014 рік), віце-чемпіон світу (2015 рік). У Ковелі Віталій виступав у складі команди «Шанс-Авто».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кіндрат Панасович Показати IP 25 Вересня 2017 12:53
«Футбол – это игра, в которой 22 избалованных гом&ка с идио&скими прическами бегают по полю». Джереми Кларксон о футболе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus